Surne ! Opakujuce sa zvracanie, zavrate, hnačka

Príspevok v téme: Surne ! Opakujuce sa zvracanie, zavrate, hnačka
kailaa

Zdravim dnes asi pred 4mi hodinami sa mi dostavila ťažoba na žaludku, o par minut na to som už zvracala. Priebehom hodiny som zvracala asi 3 krát, po hodine sa dostavila mierna hnačka, ktorá však netrvala dlho asi len polhodinu , kym však trvala mala som neznesitelne krče tak som si na to zobrala čierne uhlie ktoré mi kus zabralo avšak po asi 20 minutach som opätovne vracala. Počas tychto dalšich hodin som opakovane zvracala ,pocitujem velky smad ked sa vsak napijem aj ked len namocim pery okamzite zvraciam , mam velmi chladne ruky a nohy. Jednu chvilku sa citim lepsie, druhu ma napne a to nevladzem vstat nie to este utekat na wcko ,mam zavrate a ozaj velmi chladne koncatiny. Ozaj neviem co mam robit , zvracanie neprestava, je mi prišerne zle a som slabá a smadna. Neviem uz ako to zastavit, ked si myslim ze je lepsie tak vlastne nie je . Nemyslim si ze je to uz zrale na pohotovost, aspon takto ziadam niekoho o radu prosim.

Kerberos24

Ak je to črevná chrípka, tak po cca 3 dňoch by mala prejsť aj sama. Ak je to nejaká infekcia tráviaceho traktu, napr. bakteriálna - odporučil by som nasadiť MASTICHA ACTIVE. Je to prírodný antibakteriálny produkt, takže vedľajších účinkov sa nemusíte obávať. Ja ju užívam na zmiernenie akýchkoľvek tráviacich ťažkostí a vždy mi pomôže, pretože v kapsuliach je aj obsah nejakých vzácnych probiotík, ktoré sú účinné.

RNG

MOze to byt otrava zaludka, potravinova nakaza alebo aj virusova nakaza.

Na otravu zaludka je najlepsie koloidna strieborna voda
Na potravinove nakazy obvykle zaberie pitie roztoku citricidalu(GSE, 60 kvapiek na liter vody, pit po malych glgoch cely den
Na virusy si teba pri dnesnej tichej viralnej epidemii zvysovat viralnu imunitu, viac si mozete na to vygooglit napr uvedenim mojho nicka a slova herpes.
Pridam este k tomu dalsie antiviralne, ako lauricidin/monolaurin, citral a Sangre de Grado.

malickasom

na tvojom mieste skocim na pohotovost, pichnu ti injekciu a bude ti dobre
ked tvoj zaludok vyzvracia aj vodu co vypijes tak tam urcite zbehni

jajka001_

nepis po nete, lahni si a spi, pi cierny caj po lyzickach, nic nejedz, ked ti bude lepsie, tak len dietnu suchu stravu, ryzu, suche zemiaky, a to styri dni. uzivaj cierne uhlie, dobre su soletky, cola (nesrandujem), kulíšek (to je na rehydratáciu, kupis v lekárni), smecta. postupne pridavaj suche pecivo, po malych kuskoch suche, dietne jedlá.

maruska123

kailla ja som mavala velmi casto taketo virozy..tiez ma napinalo aj z vody..ale dostala som ju do seba, aj pol litra naraz a po 10 min som ju vyvracala aj so vsetkym, co bolo v zaludku...silna tazoba ta prejde az vtedy, ked nebudes mat v zaludku vobec nic..a potom sa mi uz ulavilo, elbo som uz nemala co vracat

zdravotna

zavolaj si čo najskôr pohotovosť. dehydratacia je veľmi nebezpečna, ak nemôžeš piť, musíš dostať infúzie. na čo čakáš, preboha!

kailaa

maruska123 - neda sa mi pit, prehltnem malicky kusok vody a v momente zvraciam, a ked uz si myslim ze je v pohode o par minut to pokracuje, uz neviem co mam robit od smadu , boli ma hrdlo od zvracania zatemnuje sa mi pred očami a celé telo sa mi trasie od zimy. pritom nemam ani teplotu.

maruska123

lez a pi vodu..nic nejedz

asi mas crevno-zaludocnu virozu..nic nezvycajne v takomto obdobi

zajtra jedz len suchare, pi vodu a cierny caj..nic ine..aj ked ti uz bude dobre