Xanax + Persen?

veronicka2

Peťka, skus sa viac informovať o osobnostnych poruchach, vyhladaj si symptomy a porovnaj so svojimi... Netreba sa vzdy spoliehat len na psychologov a psychiatrov (samozrejme niektory su fakt anjelikovia co nam pomozu ked nam je tazko) Diagnoza sama o sebe ti nepomôže, je to ako "Gratulujem máš toto a toto" ale pomôže ti to lepšie si porozumieť :) a potom samozrejme hľadať a skúšať spôsoby liečby

Lenuša

Ludia ak beriete pravidelne nejake take alebo podobne lieky, pripadne brali ste a prestali alebo chcete prestat podte do skupiny na FB:
www.facebook.com
Pomozme si navzajom.....

darcekyyy

Dobry den, k vianociam dostanem Xanax a Diazepam, rodinne balenie na dobru naladu. Chcel by som sa informovat ci je lepsie ich na Silvestra kombinovat s vodkou, alebo s konakom. Dakujem za rady.

llek

A este jedna vec, je velmi tazko povedat co je a co uz nie je normalne, kedy clovek je a kedy uz nie je normalny. Toto hodnotenie nechaj na druhych. Ty mas nejaky problem a pripusti si, ze ho sama nedokazes vyriesit. Ludia si casto myslia, ked maju problemy psychickeho charakteru, ze to zvladnu a boja sa, ze keby sa obratili na psychologa ci nebodaj pscyhiatra, ludia by si mysleli, ze nie su normalni. Nie je to tak, to su len predsudky. Nasa dusa je velmi komplikovana a nezriedka si tiez vyzaduje "lekarsku" pomoc.

llek

Petra21, problem je casto v nasej hlave a v postoji k problemu. Keby si mala co ja viem bolesti zaludka alebo nejaku infekciu, isla by si k lekarovi a neriesila by si problem, ze co mu povies. Ked mas psychicky problem, tak mas strach, ze co by si mu vlastne povedala. Psychicke problemy su rovnako zavazne ako telesne ci fyzicke. To ci popisujes je podla mna pre psychologa - sklon k depresii a stavy uzkosti. Mozno by sa ti s jeho pomocou podarilo najst skrytu pricinu a mozno by si sa naucila co robit a ako tie stavy zvladat. Xanax je dobry, ale ten pricinu neodstrani, iba potlaci neprijemne pocity, ktore mas.

petra21

Ale ja ani neviem čo by som tomu doktorovi vlastne povedala...ze mam depresie a uzkosti vpodstate z nicoho? alebo ze si vsugerujem ze nie som normalna? neviem vazne..

Maros75

petra21......co je horsie......
Mat pocit,ze ma clovek rakovinu a bat sa ist s tym k lekarovi?
Alebo ist k lekarovi so strachom a zacat to rychlo liecit....