Silvester - kam sa schovať

Príspevok v téme: Silvester - kam sa schovať
romanua

v skratke - naši pozvali domov celú neželanú rodinu (trápne ticho, nepochopený homor, opitý starý otec, hyperaktívny rozmaznaný hlučný chlapec, nútené úsmevy a smiech)
tento rok bol ťažký - neschopnosť pretvárky, takže už žiadne ustupovanie
známi trávia tento rok s rodinami
mesto vylučujem nakoľko nepijem, nezabávam sa (okrem zmeny čísla v administratíve to pre mna nic neznamena)
penziony su uz obsadene (aj tak by som nerada kvoli jednemu veceru obetovala tolko penazi
mate niake napady kam by ste isli? vonku po tme sa sama dost bojim aj nudim.

george303

Leticia
Ano napisala si to uplne spravne, presne otom to je a umna nieje otom iba silvester ale vlastne cely rok iba na silvestra sa to trochu viac toleruje ;)

LETICIA

remanua fakt neviem aky nazor chces pocut, lebo ako citam nevyhovuje nic, tak si vezmi cash a chod sa niekde kupat na hotel. relaxuj..., alebo napis na pokec kto s tebou bude na silvestra.

LETICIA

george to pre teba je Silvester, ako sa co najviac ozrat, vystrajat, prerigat a niekto aj presexovat s neznamou osobou v podnapitom, alebo nadrgovanom stave? pripadne pozrat doma nejake popolnocne kapusty s klobasou zapit to domacou slivkou a rigat dalej? nedokazem to pochopit... ja toho roku budem travit Silvestra s 2 kamoskami na byte a ziadne ceremonie robit nebudeme, pozrieme si program v telke, na ktorom sa zabavime, kupime si nejake chipsy, pripravime chlebicky, potom si pripijeme sampanskym a dovi dopo, co ja mam z toho, ze sa ozeriem ako svina neludska a na dalsi dem mi bude spatne a bolehlav a zbytocne vyhoene peniaze do luftu? a potom budeme v spravach sledovat, kolko ludi skoncilo na are, kolko mrtvol, komu petarda vybila prave oko, kto nema ruku a kolko ludi bolo na vyplachu ach jaaaaj debilizmus....