Som škaredá a preto trpím

Príspevok v téme: Som škaredá a preto trpím
SimiS.

Mám 16 a som velmi skareda, postavu mám celkom obstpjnu ale ta tvár . Riedke vlasy (skúšala som na ne všetko),vyrážky(aj na tie),kruhy pod očami,ostavajúce uši,velky nos........... Pripadam si hrozne a ked prechadzam po ulici a vidím nejake zrkadlo , pozriam sa do nho a do oči sa mi tisnú slzy. Som 1. na strednej a nikto o mna ani len nezakopne. :( ... je mi do plaču z mojej škaredosti , ak vidím nejake pekne dievca co hovorí že chce byt krajsie ide ma porazit ........ :(

Krava

Ste normálny ?! Najskôr jej spôsobíte depresie. Teraz ma dobre počúvaj ( skôr čítaj ) Si krásna, a podľa mna si úžasná, obdivujem ta za to ze si to dokázala napísať. A ak o teba nikto nezakopne buď rada. Si slobodná. Vzchop sa!!! Daj si make-up oblečiem sa to čo máš rada, Noe to čo je v móde , zdvihny hlavu a vyjdú do ulíc. Si určite úžasná a nech ta nezožiera niečo ako ,, nie som dosť dobrá '' ty si ešte lepšia ❤️❤️❤️ # LoveYourself

Angelika3

Bože baby, žiadna z vás nemusí byť vyslovene škaredá. Výražok sa zbavíte zdravšou stravou a prírodnou kozmetikou, to či ste štíhle alebo tučné tiež viete ovplyvniť. A keď sa viete pekne obliecť a namaľovať, tiež to pomôže. Keď máte tenké vlasy, dajú sa každý deň umývať, je to síce oštara, ale čo už keď k nám príroda nebola štedrá. Ja napr. mám tenke vlasy, farbím si na blond a každý deň umývam šampónom na objem a robím si prírodne masky a celkom pohoda.

Dnes som videla v autobuse babu, na ktorej fakt nebolo nič extra pekné, nemala dobré črty tváre, ani ústa, či nos. Ale bola pekne namaľovaná, pekný ružový rúž mala a proste zvýraznene oči a mala bohovské vlasy, dlhé a nafarbené na ryšavo pravdepodobne hennou (mimochodom odporúčam, je to prírodný produkt, ktorý aj priaznivo pôsobí na vlasy) a bola akurát štíhla a sa s ňou dal šofér do reči (ja ho ignorujem, je to sliziak čo sa snaží každú osloviť) a vám poviem že som uplne videla ako mu na nej div sliny nevytiekli (alebo niečo iné). Proste tá baba bila do očí a vyzerala dobre. Kebyže však bola neupravená, mastné nenafarbené vlasy, nenalíčená, tučná, bola by to škrata akú len tak nevidieť.

gini

Bože dievča usat sa nebud ako mala ked maš 16 nak neset doma na riti a dačo zo sebov urob virašky daj si make up kruhy pod očami ako fakt? tekuty korektor , tekute linky si skoro dospela nevipisuj ako ti je luto že si škareda ale dačo zo sebov rob!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kašdy ma krasnu v sebe len ju musi najst .

Loooooool

Btw nechapem take reci ze "musis pracovat na svojom sebsvedomi"... skaredy clovek ktory za kazdym rohom pocuje nadavky a zaziva odmietanie alebo si nikoho nedokaze najst sebavedomy asi nebude. A aj keby bol tak to ho peknym neurobi. A prvy dojem je dolezity. To je zrovna ten vzhlad no.