Sexuálne trapasy

janekMY33

najveci trapas mal kamarat ktory isiel na grupak a bolo tam zadusene cize tma a po pol hodine sa pita?Sakra chlapy kdo tu organizuje ten grupak?Uz som dva razi fajcil a este ani raz nesulozil

Sofi666

Tak ale náhodou ja sa tu na väčšine smejem..a myslím,že nie su vymyslené..veď prečo by si to vôbec niekto vymýšlal..však sú reálne..no tak to prichádzam nato, že kopu trapasov ešte môžem zažiť..:) napr. ešte nikto si nehonil pri pohľade na mňa a priateľa..ale tak to ani nie ďakujem..:) nepotrebujem :) no tak mal chlapím živé porno, dá sa povedať :) však uvídíme ako sa to tu bude zapĺňať..dúfam, že sa ešte nasmejem :)

User_37597

no tak pardon ale uz som precitala ohromne mnozstvo tychto tem ale skoro nic ma nezaskocilo.
trapas?ja neviem prdy ci uz vaginalne alebo klasicke som zazila aj ja ale myslim si ze po 4 rocnom vztahu si to moze dovolit kazdy kto aspon ako tak respektuje partnera/ku.
mne uz vbehol brat aj mama pocas toho do izby ale nic s toho neni predsa hroznyyyyy trapas.ja nevravim ze sa mi ziadny nestal.istotne ano no nespominam si na nic konkretne a tak strasne.
jedine ak byvali ma pocas sexu nazval aaach Peta.a to sme boli spolu mozno mesiac a veru Peta sa nevolam. :)

wreck

no tak nam pod prikladom, bibs, a daj ty nieco. nejaky trapas gigantickych rozmerov, nech vieme ako to ma spravne vyzerat a nech mame co dobiehat.
a ziadne vymyslene halusky. :-)

User_37597

to si robite srandu alebo to fakt vsetko povazujete za trapasi?
este to s tym prdom by som akoze povazovala za trapas ale zvysok?zas si tu minimalne polka z vas vymysla.celeee zle

vercus

my ked sme sa s priatelom milovali tak som bola tak nadrzana ze sme hned zacali sexovat a jak zrychlil tempo tam dom dostala vagynalne prdy :-D no bolo to strasne,moc som sa zacala hambit a prestala mat chut na sex ale nastastie sme sa na tom potom zacali smiat :-D (ja som bola na nom) :-))

wreck

raz sme sa milovali v nemenovanej ciernomorskej krajine na pieskovej plazi v klasickej polohe. kedze sme boli za takou mensou dunou, vacsiu cast plaze som mal za chrbtom. zrazu mi napadlo skontrolovat, ci sa za mnou nieco nedeje. no a takych par desiatok metrov na nas pozeral chlapik a mastil ho o106. :-)) ked videl, ze sme ho zaregistrovali, prestal a pobral sa prec.

otazka je ci to bol trapas, a ak ano, tak pre koho vlastne. mne to nijako neprekazalo. mladej mozno trosicku ano a chlapik usiel skor, nez by som sa stihol spytat na pocity. :-) ale zaujimava skusenost.

??!!??

- keď ma robil jazykom a akosi som bola taka uvoľnená že mi ušiel prdík ...takže sme hneď teda on :-) skončili a rehotali sme sa, no ou už
- alebo nám vošla jeho mama do izby v tom naj
- keď som mu robila fajku a vošiel do izby jeho kamarát