po sviatkoch opat do prace

Príspevok v téme: po sviatkoch opat do prace
heela

Ahojte. Mam teraz uzasny pokoj, klud, hramoniu. Som stastna po dlhej dobe. Tesim sa z kazdeho dna, moj vztah sa zase o nieco posunul, no proste fakt pekne dni. No dnes som si spomenula, ze po sviatkoch musim ist zas do prace :( Mam rada svoju pracu, ale mam tam neskutocne nervy, vela stresu, vela papierov a veeeela zodpovednosti. Je mi az do placu, ze po tychto peknych dnoch volna zase skocim rovno do toho kolotoca. Chcela by som, aby sviatky trvali vecne.

kkaffe

heela, pracuješ IBA 8h denne. Máš dosť času sa dopracovať k pokoju a harmonii po práci, prípadne cez víkend. Ja víkendom hovorím - dovolenka. Mám dovolenku 52x do roka, to je čo? To si málokto vie/môže dovoliť.

Napríklad ja som nemala žiadne voľno cez sviatky, bol to pracovný týždeň ako každý iný. Mám pocit, že všetko čo vidíš je práca a to koľko VOĽNA máš a nevyužívaš, to ti trochu uniká.

heela

Chepm vsetkych ludi, co nemaju pracu alebo nemozu chodit do prace. Chapem, ze to maju stokrat tazsie (tak co sa ja stazujem?). Ale pre mna je to podstatne. Hladam len pochopenie. Mozno by som mala zmenit pracu, ale nic ine robit neviem.

lost

"Chcela by som, aby sviatky trvali vecne."

ja som vzdy hovoril, "pozor na priania, lebo sa mozu splnit"

sice odveci, ale raz v jednej kreslenej rozpravke, tusim "wunschpunch" bolo take nieco, ze vykuslili na mesto ze nech sa splni kazdemu to co si zela, a pamatam si specialne na jedneho muza co si tam prial, leziac na dvore na nejakom slniacom kresle ze "bodaj by som tu mohol lezat vecne" a tak si to kresli "pripasovalo" toho muza tak silno, az to bolo neprijemne :) tj. lezal tam vecne ;)

ale spat do reality:

nemyslim si ze vecne sviatky su ok ... OK - hladny sytemu neveri, alebo neviem ci sa to tu da pouzit, ale nieco take ako vecne sviatky som mal, cez leto, bez prace, mohol som robit co som chcel, ale zas nemal som neobmedzene zdroje,tak som bol doma cely den, sem tam von, restauracia atd... po tak 2 mesiacoch mi z toho zivotneho stylu bolo zle :)

1. clovek sa NIKAM neposuva - STAGNUJE, totalne depresivne to je a hlavne - DEMOTIVUJUCE a extremne zlenivie clovek
2. viac uz netreba :) neviem.. kazdy den je taky isty (este horsie ako chodit kazdy den to tej istej prace, i ked zalezi do akej vsak.. tazko povedat)

ale kazdemu huti nieco ine :) no poznam ludi, co nepracuju lebo sa staraju o deti, kedze su chore a ti ludia vacsinou hovoria ze co by daloi za to, ak by mohli ist do prace a nemuseli by byt doslova uvazneni medzi styrmi stenami..

neco pravdy na tom predse jenom bude :)