zaludocna nervozita

krado

Pokiaľ môžem odporúčat, tak produkt LIFESTAR od -odkaz odstránený- je uzastny a je to na bylinnej béze,alebo relax star, treba pozriet na internete , pokial by bol záujem viem vybavit zľavu.

vani

Prosím oo radu. Mám asi vnútornú nervozitu. Som na MD a cítim sa psychicky vyčerpaná, unavená, nevládzem a nič sa mi nechce. Možno jarná únava :-) ale nie srandujem. Ozaj mám problém a niekedy neviem čo s tým. večer neviem zaspať, akoby sa mi triasol žalúdok a búšilo srdce. Je to také návalové. Príde to z ničoho nič a po chvílke prejde. A opakuje sa to. Niekedy mám od toho pokoj aj pár dní a nocí a potom ma to chytí zas. Zmena prostredia momentálne nehrozí manžel pracuje od rána do večera takže na deti som sama. Pijem medovkový čaj a v lekárni som si kúpila tabletky na ukludnenie SEDATIF PC. Mám pocit strachu ako si sa všetkého bojím obávam a podobne. Hlavne o deti mám strach. Ked niektorá spadne alebo sa udrie až panicky zareagujem. Kamarátkin synček mal škaredý úraz hlavičky a od vtedy mám strašný strach ked si moje deti udrú hlavu. Preháňam ale neviem sa tomu ubrániť. Ako by som sa mohla tejto mojej úzkosti zbaviť? Možno mi je už dlho doma na MD a práca to zmení ale ešte si na to musím pár mesiacov počkať ale čo do vtedy? Poradite mi prosím?

Jefitto

Lilostich, zoberieš horec, ak vieš čo to je, resp. jeho koreň. Nájdi si na googli jak to vyzerá a kde v okolí sa to dá zohnať. U nás to rastie v TANAPe ale zber je pochopitelne zakázaný. Koreň umyješ, hodíš do červeneho vína a každé ráno 1 lyžičku si načapuješ... možeš aj polievku... uvidiš, zožereš všetko čo ti pride pod ruku

lilostich

Ahojte,
som študentkou na strednej škole a už si neviem rady. Mám problémy so
žalúdočnými nervami. Asi pred dvomi rokmi som prepadla do takého stavu,že som stále len plakala,málo som jedla,dosť som schudla a bolo to ešte horšie. Došlo k tomu preto, lebo som prežila veľký stres a dosť ma to psychicky vzalo. Mala som zo všetkého panický strach. Musela som vyhľadať lek.pomoc. Beriem lieky,ale nič silné. No keď mám niekam ísť,mám sa s niekým stretnúť,mám ísť von s kamarátmi,mám písať niejakú dôležitú písomku mám panický strach. Zle sa mi dýchať, chi kodím často na toaletu, i keď vôbec nemusìm, žalúdok akoby sa mi stiahol a nepustí mi nič, ani vodu ani žiadne jedlo. Spanikárim. Lieky od doktora mi pomáhajú,lenže mám obdobie kedy ani nie,max 2 dni. Nemám potom chuť do jedla. Počas prázdnin som pribrala,bola som bez liekov. Zistila som,že ak priberiem je to lepšie. Lenže jediný problém je v tom,že mi už z toho stressìu nič nechutí. Prosím Vas, poraďte mi niejaké byl. čaje, po ktorých budem mať lepšiu chuť do jedla.

house

Najlepsie ucinkuje NOSPA , ale treba pozivat kratku dobu cca tyzden.Dobre zabera aj diazepam, ale tiez len tyzden brat( vznika zavislost)...V prvom rade sa zbavte toho stresu co mate napr. v praci , rodine atd...vykaslite sa na peniaze prve je zdravie,(lepsie byt chudobny a zdravy ako bohaty a chory).. alebo naopak ?

zuzinka 20

nemas nahodou stresy, zo skusok a tak?..lebo to je pochopitelne, vtedy aj ja mavam...treba najprv zistit pricinu..a potom hladat prostiedky na uklludnenie..persen, medovkovy caj..ale to su take slabsie odvary bylinkove:)

DzanaFX

Ahoj, toto som prekonávala pred dvoma rokmi a bolo tot ak neznesiteľné, že som len ležala na postelia plakala, čo mi tak bolo zle, skončila som na sedatívach, u psychologičky... Mala som strach z ničoho..Resp vycítila som zlé veci...Poradím ti len jedno, žiadne lieky ani nič ti nepomôže...Musím to zmeniť svojím myslením, dýchaním...Lebo inak to naozaj nejde...Ak ťa prepadne žalúdočná nervozita, rýchlo si niečo nájdi, niečo čo ti zmení myšlienky, môžeš aj cvičiť, alebo čítať knihu, snívaj...To je jedno proste myslí pozivtívne a zažeň to preč...