FórumDo kategórieKam som prispelObľúbenéVyhľadávanieNová téma

Téma: Plánujem tehotenstvo v 2012

Téma je iba pre registrovaných

Do témy môžu prispievať iba registrovaní a prihlásení návštevníci.

Pridať do obľúbených **OdpovedaťObnoviťHľadať "Plánujem tehotenstvo v 2012" v článkoch
  • Ikona kategórie Téma v kategórii: Rodičovstvo
    Mauerka31.12.11 19:07??.??.68.146

S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.

• anamarie16.01.12 14:55??.??.208.243

Vysledky najnovsich studii su nasledovne: ak chlap nema problemy s plodnostou, odporuca sa mat styk v case plodnych dni kazdy den. Kedysi sa hovorilo, ze staci kazdy druhy den, ale teraz vyplynulo, ze sa ma kazdy den.

To, ze sa chlapovi obnovuju spermie po dvoch mesiacoch je v praxi nijak nevyuzitelny fakt. Neznamena to, ze treba sexovat raz za dva mesiace. Zdravie dietata nema nic do cinenia so "starymi" spermiami. Pokial su spermie pomale, nezivatoschopne, tak ku oplodneniu jednoducho ani nedojde.

• dafne16.01.12 08:48??.??.49.4

beatka, stačí 2-3 dní...aby sa mohli vytvoriť nové spermie...

• beata3015.01.12 22:14??.??.97.122

Caute baby aj ja by som potrebovala radu. Chcela by som otehotniet a mat zdrave dieta. Citali sme ze spermie dozrievaju az po cca 72-dnoch.Nakolko je to dlha doba pre mojho partnera tak sa chcem spytat ci mozem otehotniet a hlavne mat zdrave dieta s prestavkou po 2-3 dnoch? Staci zdravym spermiam prestavka 2-3 dni?ci kolko?prosim o radu dakujem.Beata

• meduskaTN11.01.12 21:23??.??.128.250

baby, mám to!!!!

sup do poistovní

baby-web.topky.sk

• meduskaTN11.01.12 19:18??.??.128.250

budem mat 31 coskoro- no info mam take- ze od februara je vsetko po novom-a info nemaju este ziadne, pretoze skolenia iba prebehnu :(

• milada111110.01.12 18:29??.??.85.201

my planujeme tiez babatko.ja mam 25 a manzel 27.nemame prerobeny este byt,ale cakat radsej nechceme.nie vzdy sa hned zadari a po 30-tke prve dieta nechcem z viacerych dovodov.ako nic v zlom tie co maju po 30-tke,ale myslim si,ze nieje na co cakat a ani ste podla mna nemali cakat.drzim paste vam vsetkym co chcete otehotniet ja dufam,ze nam sa tiez rychlo zadari

• Mauerka10.01.12 18:08??.??.68.173

meduska

To by bolo fajn, keby teda manzelik vyzvedel co najviac info...Tiez planujete babo? Kolko mas rokov?

• meduskaTN10.01.12 17:49??.??.170.3

a moj mesacny prijem z daleka nedosahuje tisicku, aj ked mam VS, je to ubohých 390e

• meduskaTN10.01.12 17:47??.??.170.3

písala mi známa, ze ani na sociálnom este nepresli skolením, lebo tie, co si to platia, napr. od decembra - tak nemaju sajnu, ci im peniaze prepadnu, alebo sa to stopne...zajtra asi vyslem manzela do poistovne, nech sa spýta

• Mauerka10.01.12 17:06??.??.68.173

Aj ja som sa zbezne pozerala na DNP a pochopila som to tak, ze sa berie do uvahy celkovy prijem za min. rok. Ked to vam vyjde HRUBA mesacna mzda priemerne okolo 1000€, tak ani nema vyznam platit si DNP, lebo tak ci tak by ste mali zhruba tu majvyssiu matersku.

Opravte ma ak sa mylim :-)

• dafne10.01.12 15:35??.??.49.4

aj mna by zaujímalo to DNP !

• meduskaTN10.01.12 14:05??.??.140.97

ahojte dievčatá, tiež plánujem otehotniet - máj, jún...mam už veľkú slečnu, zabrzdila to trošku moja VŠ, tiež mám vek :D - 30 a mám na vás otázku: zisťovali ste si pripoistenie-pre vyššiu materskú? viem, že to stopli, zrušili, ale termín je asi až od polovice januára-máte o tom nejaké info?

• rruby05.01.12 13:01??.??.38.64

Vidim, ze my zeny robime vsetko preto aby sme sa uistili v tom, ze je ten spravny cas na oplodnenie (sledovanie ovulacie, hlienu, teploty atd atd), dbame o svoje zdravie, chodime na pravdelne prehliadky ale pritom je vela krat chyba v partnerovi a nie v nas. Dokonca v sucasnosti je vacsie percento dovodov neschopnosti splodit dieta prave v muzoch a nie v zenach ("pomale" a nekvalitne spermie, stresy, rozne infekcie a choroby a pod.).

Stale hladame chyby len samy v sebe,ale co keby tak zasli nasi mili partneri ku urologovi, dali si urobit kultivaciu a testy kvality spermii...myslim, ze by sa v mnohych pripadoch ukazalo, ze naozaj je ta chyba prave v muzovi a ze on by mal podstupit rad vysetreni a brat rozne lieky pre skvalitnenie spermii aby boli dostatocne silne na splodenie dietata a "nezahynuli" na polceste za cielom....

A co sa tyka podpory otehotnenia u zien su na to hormony, volaju sa Duphaston a moze ich predpisat len lekar.

• ivanecenka05.01.12 11:56??.??.96.66

ja sedím v práci a snažím sa pracovať:) k cvičeniu sa tak ľahko nedostanem:)

• Mauerka05.01.12 11:48??.??.7.201

Cau dievky :-)

Ako dnes? My sme sa uz naobedovali /kur. prsia s ryzou/ a idem si zacvicit, nech mam zo seba aspon trosku dobry pocit po sviatkoch.

• 3nttt04.01.12 09:51??.??.33.114

no vlastne aj mne este po tom vsetkom robili kyret.

mam 27 (skoro).

tak hlavne ze to je normalne. som sa normalne zlakla.vzdy som mala silne jak keby ma zabijali a o bolestiach ani nehovorim.a bolo jedno ci beriem antiku alebo nie. a zrazu nist. ako pokial to takto ostane tak vooobec nebudem protestovat :) skor som sa zlakla ze mi este mrcha zacne strajkovat. chcem co najskor otehotniet a akeby som mala este s tymto chodit po vysetreniach tak by ma asi plesklo.

• Mauerka04.01.12 09:12??.??.68.201

3nitt

Ja som bola pred 4 rokmi bohuzial na kyret, menzes som dostala po 6tt, obrovsky silne bolesti...taketo som to mala asi pol roka, potom sa to stabilizovalo, zoslabilo, bolesti mam max. prvy den. Takze to moze byt uplne normalna vec :-) Kolko mas rokov?

• 3nttt04.01.12 08:44??.??.33.114

baby mam otazocku. v juny som mala "porod". potom som po 6 tt dostala mrchu.potom mi chodila pravidelne mesiac dost dlha a tak.uz minuly mesiac a aj tento mam dost slabu a taku ze o nej ani neviem.ziadne bolesti ani nic (co je u mna dost neobvykle kedze som vacsinou nevedela co zo sebou). je to normalne ci?

• ivanecenka03.01.12 20:20??.??.132.53

lekármi povedal, že vhodné je začať snažiť sa 3 mesiace po vysadení, ale že je to Ok, ak sa skôr zadarí:)

na margo jedla: ja som mäsovo-ovocná:) a momentálne nenormálne rozjedená:)

• Mauerka03.01.12 20:18??.??.68.128

Ja som HAK nikdy nebrala, radsej nie, kvoli podozreniu na problemy so zrazanlivostou krvi. Ale argumenty anamarie zneju celkom dobre :-)

Ja som zase typicka zeleninovo-ovocna zienka :-) a hlavne veeeela :-D

Téma je iba pre registrovaných

Do témy môžu prispievať iba registrovaní a prihlásení návštevníci.

Vybrané články

Inzercia

Liečivé huby od Quadra Synergy

Liečivé huby od Quadra Synergy

Získajte späť stratenú energiu a chuť do života. Vyskúšajte 100% Bio produkty bez vedľajších účinkov.

Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND

Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND

Najpredávanejšia nemecká certifikovaná prírodná kozmetika

^ Späť na vrch