pichanie pri plucach

Vivien Cs.

A ešte niečo prepáčte že otravujem ale asi by som nespala keby že to sem nenapíšem. Pa3ka prosím pomôžete my ? Mňa pichá pri pľúcach a teraz ma bolí aj celý chrbát a dnes som jedla len na obed nemám vôbec chuť do jedla ani som poriadne nevečerala nevedeli by ste čo my je ?

Vivien Cs.

Ahojte prosím neviete čo by mi mohlo byť ? Včera večer ako som išla spať ma začalo pichať do ľavej strany pľúc tak som sa otočila na druhú stranu ale to pichanie trvalo len pár sekúnd . Ako som sa dnes zobudila tak ma to nepichalo až po chvíľke to začalo potom som si to vyhľadala na internete a tam písali že to môže byť zaseknutý nerv a mohlo by to byť aj od chrbtice a písali mi tam že mám na chvíľku zadržať dych a keď to prestane je to od chrbtice prestalo to ale potom neskôr to začalo znova ale ma pichalo do chrbtice . Chcela by som sa opýtať mohlo by to byť z klziska ? Lebo ja na ľade trávim veľa času som tam každý deň asi 2-3 hodinky . Mohlo by to byť s toho ja sa bojím tak prosím poraďte my . A ešte sa chcem opýtať kebyže je to na 100% od chrbtice musí mi to napravovať doktor ? Prosím poraďte my .

Pa3ka

Príjemný večer Radka, mne vždy pomohla soda bikarbona, a veľké množstvo vody,ale naozaj veľké - vypila som aj 1,5litra vody... neskôr mi pomohlo len pomaličky dýchať a užívala som Orenzym - su to tabletky na lepšie trávenie a dodanie enzýmov žaludku. a neskôr i Linex tablety. tie sú tiež na trávenie. ale táto bolesť nemusí isť len od čriev, ale i priamo s pľuc. vtedy by som radšej vyhľadala lekára. alebo tá bolesť môže súvisieť s chrbticou - zle ležanie, alebo zacvaknutý nerv. dúfam, že vám bude lepšie :)