vysycha? alebo co

Príspevok v téme: vysycha? alebo co
bielykvet

www.google.sk neviem ci sa mozu davat odkazy ale kazdopadne. tento kvet som dostal asi pred tyzdnom od znamych (vienoce chapete) v kvvetinaci. Netusim vsak ako sa on starat. ano..zalievat aj vsetko ostatne. ale mam pocit ze ten kvet mi vysycha. on my byt biely. aj bol, ale teraz uz ten kvet chyta vsetky farby, listy schnua neviem co vsetko. polievam ho dobre, ale neviem v akej teplote ma byt. Ci mu je "zima" albo "teplo"....... (byt vykureny na 21 stupnov). Nejake rady, tipy, triky?

roza

Anthurium, veď tam je napísaný názov rastlinky, je nádherná, ak máš záujem nájdeš si ako sa má pestovať.

Skús ju veľmi nezalievať, radšej málo a častejšie, napr. každé dva dni ale málo, mne známa povedala pravidlo - že kvety sa majú polievať až keď sú suché, mne toto pravidlo pri mojich pár kvetinkách stačí. Ale každá rastlina má iný režim pestovania, skús si tu nájsť ako sa antúria pestuje.

ojka

nebolo na črepníku napísané, ako sa ten kvietok volá? alebo známi ti nedali inštrukcie,keď ti ho dávali?
ono, dosť často sa stáva, že novodonesené kvety do domácnosti ako keby zahynuli, lebo nemajú rovnaké podmienky žitia a prostredia ako boli napríklad zvyknuté v predajniach... Potom niekedy vie takýto kvietok ako keby zoschnúť a na novo vypučať (: ale nie je to pravidlom....