Metastázy u psíka

Príspevok v téme: Metastázy u psíka
aglia tau

Ahoj, dnes som sa dozvedela, že moja 10 ročná sučka má metastázy na pľúcach. Bola operovaná na nádor mliečnej žľazy, teraz dostala teploty, ktoré ani po antibiotikách nezaberajú. Bola na rentgene a tam jej to zistili. Inak krvné vyšetrenie sú úplne v poriadku. Chcem sa spýtať, či nemá niekto s tým skúsenosť a či sa s tým nedá nič robiť, len čakať, až mi odíde. Vďaka.

Golem 32

Dobrý večer chcel by som poprosiť RNG o bližšie použitie chemoterapii MMSkou. Mám psa čierneho retrivera ktorému diagnostikovali metastazy na pľúcach a nakoľko je to člen rodiny tak sa mu snažíme pomôcť zo všetkých síl. MMsku poznám a sem tam ju používam ale potreboval by som vedieť ako to dávkovať psovi. Veľmi pekne ďakujem RNG a všetkým za každú radu ak by sa dalo mi napísať mail na mservis.sro@gmail.com lebo neviem sa dobre orientovať na tomto portali.
ešte raz velmi pekne dakujem

RNG

Mas moznost vyskusat na tomto fore kontraverznu chemoterapiu pouzitim MMS.
Oxidacna terapia je totiz aj antimikrobialna, aj protirakovinna.
A rakovina zriedka vyvolava teploty, podozrievam tam silne pooperacnu nakazu, alebo komplikaciu z operacie. V kazdom pripade je telo(ci uz psa alebo cloveka) v pripade operacii, nadorov a podobne oslabene, tj aj jeho imunita a moznost sekundarnych infekcii je iste radove vyssia.
Napis sem vysledky, ked to spravis.

DzanaFX

choď na www.havko.sk tam je fórum o psoch a je tam aj veterinár a ľudia tam o tom písali...chodievala som tam riešiť veci ohľadom psa :-)