Asi mi rastie zub

Príspevok v téme: Asi mi rastie zub
s.

prave som zistila že mi asi rastie zub..lenze...nesom si ista ci to je zub a preto sa velmi bojim.na lavej strasne za poslednou dolnou stolickou je v dasne niečo male, biele..je to tvrde..neboli to.vyzera to ako zaciatok zuba.ale nevie.bojim sa mam panicky strach zo zubarov .bojim sa ze to je vred alebo nerv alebo nieco zle co budem musiet ist von budu mi to musiet rezat a tak.

mirkas24

moja sestra, ked mala 24, tak isla na vyberanie zubov mudrosti a tam jej prisli na to, ze tam ma cystu cize by som nepodcenila toho zubara... ak sa o zuby nestaras, tak Ti vypadaju v skorom veku, krstna si dala teraz spravit take kvalitnejsie nove zuby a vysli ju 6000eur. Mas tolko penazi?

DzanaFX

Tak nemusí vždy, moja sestra ho mala tiež nejak na 23 až :-), choď k zubárovi, lennech sa Ti na to pozrie...Nemusí nič robiť, lennech pozrie, čo to je a nemusíš sa stresovať...:-)

s.

no ja som si to tiez myslela.ale nechcem sa utesovat. lebo ak je to vred alebo hocico zle hodne zubara tak neviem co urobim. inak mam 20 nie je to neskoro? neboli tom, ani nebololelo a zub ked sa prediera tak boli zvycajne.ci?