stale neviem angicky

jankaaaaaaaa

najlepsie nato je pozerat vsetko iba po anglicky! filmy, serialy, spravy! vsetko. bez tituliek. alebo s ang. titulkami... a samozrejme citat, nejake casopisy,a lebo knihy. a zaobstaraj si aj anglicky vykladovy slovnik a tento si citaj a uc sa z neho

xy:)

najlepsie je ist von, ale namiesto toho si zatial mozes pustat serialy, filmy, nech sa nalepi na teba par fraz, ktore zvladnes bez ehmkania. a vobec tu nejde o to, ci si bola alebo nebola v skole najlepsia - nemozes sa porovnavat s ludmi, co prd vedia.

anglica

inac zaujimave je, ze najlespie rozumiem obchodnej anglictine (na VS sme taku mali), o beznych veciach mam problem (jedlo - take to zlozitejsie).

anglica

no nutne zas nie, planujem ist von a nechcem hovorit s chybami a s ,,ehmkanim,,. proste nechcem vyzerat hlupo. ze neviem anglicky. je to pre mna ohromne ponizujuce.
mozno mas pravdu, firma si potrebuje nahnat zakaznikov:)vdaka

anglica

nie v anglicku som este nebola (dialkovo studujem/pracujem). no tlmocenie/preklady nie len ma to uplne zarazilo. vysledok bol ,,kurz pre zaciatocnikov,,.
v podstate s gramatikou nemam niaky problem, slovicka treba. niekedy to slovko vyjadruje celu pointu.

zewa

Potrebujes ju nutne k zivotu? A nieco sa na teba urcite nalepilo. A online testy su na to, aby ludi donutili ist znova studovat, tak si to neber tak k srdcu ;)

jajka001_

za 12 rokov urcite nieco vies. gramatiku nemusis ovladat perfektne. chces sa anglictinou zivit? preklady, tlmočenie?