Make-up a púder na extra mastnú pleť

Príspevok v téme: Make-up a púder na extra mastnú pleť
girl_0222

Poradite mi nejaký make-up a púder na mojú plet...velmi sa mi mastí a leskne, je to odporné...už fakt neviem čo mam vyskúsat, vyskúsala som takmer vsetko, no moja plet sa mastí stále. Existuje nejaký make-up po kt. by som mala aspon na pár hodín pokoj od mastnej a lesklej pleti?? prosím poradteee ;)

dakujeeem:)

mam56

Muž zašiel na kontrolu k svojmu lekárovi a lekár mu hovorí: musíte prestať masturbovať. Muž sa opýta. Prečo? Lekár mu odpovie: pretože sa vás práve snažím vyšetriť.
------------------------------------
Muž zášiel na kontrolu k urológovi, urológ mu vopchal prsty do zadku a hovorí mu: no, Vaša prostata je trochu zväčšená, ešte Vám zoberieme pre istotu aj krv, lebo to môže byť aj niečo vážne.
Muž na to: pán doktor, ale, pravdu ste mi mohli povedať aj do očí.

mam56

Žena mala troch mužov, ale so všetkými tromi sa musela rozviesť. Prvý ju bil, druhý od nej utiekol a ten tretí bol slabý v posteli, tak si dala nasledovný inzerát: hľadám si muža, ktorý ma nebude biť, ktorý odo mňa neutečie, a ktorý bude dobrý v posteli. Hneď na ďalší deň po zverejnení inzerátu jej na dvere ktosi zazvonil, tak otvorila dvere a tam bol muž, ktorý nemal ani ruky, ale ani nohy a hovorí žene: no, tu som, muž, ktorého si hľadáš. Nemám ruky, preto ťa nemôžem biť, nemám nohy, preto od teba neutečiem. A žena na neho: a ako budem vedieť, že si dobrý v posteli??? A on je na to hovorí: a čo si myslíš, že čím som zazvonil na zvonček???

Priletela malá lienka, kamaláska Medulienka. Pozeral som ako somár, sadol som si hneď na konár. Navôkol tam išiel ujko, čo si myslel, že som čmuľko. Bol som z toho riadne vedľa, smrdela tam stará bedľa, odtrhla ju tučná knedľa, od hladu ju rovno zjedla, prišlo mi zle, ľaľa, ej hľa!!!

linduska28

ja jednoznacne odporucam prirodny mineralny make-up znacky PHB Ethical Beauty (u nas to nie je moc znama znacka ale v zahranici ano), najprv som sa bala ze bude malo kryt a nevydrzi ale bola som velmi milo prekvapena - uzasne zmatnuje a je to ako make-up a puder v jednom
pouzivam konkretne tento sonicka.sk

aemiT

Ja mám podobný problém s tým, že po určitej dobe sa mi make-up začne lesknúť tak nič iné nerobím len sa pudrujem :)...niekedy som používala Affin od Mayballine, ktorý mi vtedy vyhovoval, perfektne kryl dobre sa vpyl do pokožky takže mi \"nestál\" na tvári ako vápno, lenže teraz mi príde ako keby bol riedený s vodou tak som bola nútená si násjť nový make-up ,ktorý by mi vyhovoval. Vyskúšala som dokonca aj ten penový od essence,nedostatky prekrýva výborne aj skvelo pleť matní, ale ja som sním mala pocit ako keby som si naniesla blato alebo paštétu na tvár, vôbec sa nevpíjal a neskutočne vysušoval pleť.Ďalej som skúšala aj Max Factor sľubovala som si hory doly od toho a bola som nesmierne sklamaná :(. Tak som sa dostala ani neviem ako ku vzorke make-upu od Yves Rocher a musím uznať, že lepší make-up som nezažila :) jemná konzistencia skvelo sa do pleti vpíja, perfektne kryje no je úžasny :)

amanda23

vzorky kremu Normaderm /nenatieraj okolo oci/ aj vzorky makeupu La Roche by mali byt v kazdej lekarni samozrejmostou, pytaj a vyskusaj a treba aj adstrigentnu pletovu vodu pouzivat rano a vecer...

amanda23

najprv si kup krem , ktory ti odmasti plet, napr. Vichy Normaderm je super a uz si mozes dat hocaky makeup na mastnu a zmiesanu plet a nebudes sa lesknut, cez den pouzivaj bud tie vreckovk vlhcene, ktore len prilozis na plet jemne aby odsali maz, alebo mineralnu vodu s spray, vihcy, eucerin, aj Balea ma nejaku lacnejsiu, ale neviem, ci je dobra ako tieto dve, pisem , len co mam odskusane...Makeup momentalne od Clinigue na zmiesanu plet, ale poradia ti v parfumerke a v drogerke, lacnejsi je La Roche, ten kupis v lekarni, je tiez fajn..