Puberta u dievčat

Príspevok v téme: Puberta u dievčat
anabellka

Ahojte všetky mamičky. Založila som túto tému, lebo si nemám s kým vymeniť skúsenosti o puberte dievčat. Chcela by som sa Vás opýtať, kedy asi puberta prichádza, mám na mysli také to správanie, odvrávanie, dospelácke, sexuálne reči a podobne. Je to možné, aby sa to prejavovalo už v tretej triede na základnej škole? Máte aj nejaké skúsenosti ako zachovať trpezlivosť? Bývate aj Vy nervózne, zúfalé? Chce sa Vám učiť Vaše dieťatko alebo to trvá neuveriteľne dlho? Materstvo je nádherná vec ale aj ťažká, lepšie povedané výchova s láskou, trpezlivosťou a prísnosťou. Ďakujem krásne všetkým, ktoré sa zapoja.

bonbon

u mna sa nikdy nezacala a ikdy nezkoncila so ziadnymi prejavmi tak strasne tixha sim bola.skor som mala problem ked trebali robut hluk a cirkus

ipki

sice ti neporadim ale nevvsimaj si take individua co nemaju co robit len rypat...jednoducho ignoruj toho hlupaka tpch

bez_S

závisí od povahy , ale v tretej triede je veľmi skoro aspoň pre mňa.Hovorím o prejavoch a rečiach takého typu.

tpch

Mne sa nemusis ospravedlnovat. Zalozila si si, tak mas. Musis ratat s odpovedami rozneho typu, nielen s tymi, ktore si predstavujes.

anabellka

Ja som sa slušne pýtala. Ďakujem Ti za odpoveď. Ja som už starší ročník a u mňa puberta začala dosť neskoro a nie s takýmito prejavmi tak skoro. Prepáčt mi, že som túto tému založila.