som agresivna,pomoze mi psycholog?

Príspevok v téme: som agresivna,pomoze mi psycholog?
petulik32

som dost agresivna-potrebujem pomoc?ked viem,ze niekto za chrbtom ohovara niekoho koho dobre poznam,tak by som ho najradsej nakopala....vela krat vybuchnem,neviem sa kontrolovat pri hadkach.najradsej by som bola ochrankou celej mojej rodine.nie som normalna ja viem,pomoze mi psycholog?na zakladnej ma dost sikanovali,mam to z toho?

aglia tau

Ja som na tom podobne, hneď vybuchnem a až potom si uvedomím, že som tak reagovať nemusela. Ten šport je dobrý nápad a ak to nepomôže, tak aj psychológ nie je na zahodenie. Mne sa zdá, keď mám viac pohybu, že až tak nevybuchujem.Držím palce, aby sa Ti darilo v sebaovládaní.

janoo

petulik32: pokus sa ovladnut svoju agresivitu.tento pocit vyviera z tvojho vnutra - hrudnika.ked sa nahromadi citis ho ako sud s pusnym prachom.ak nechces vybuchnut sustred svoju mysel na toto miesto.budes chciet vybuchnut ale nevybuchnes.pozoruj svoje hlboke dychanie a po chvili zistis ze si vlastne kludna.
nedovol ale svojej mysli najst vo svojom okoli nevinnu obet na ktorej by sa v podobe agresivity vyvrsila a jej ublizila.

blondula

jajka...maly mava normalne zurivosti ako kazde dieta v jeho veku :D len nechce hovorit a vtedy tak krici,ze mi ide hllava prasknut :D

zewa

Skus psychologa. Je to dobra volba. Mozno by ti na cas pomohol aj psychiater a nejake lieky na jemne utlmenie, kym to so psychologom nevyriesis.

blondula

ja som podobna povaha a tiez cakam pokym sa dozviem,ze niekto o mne siril nejaku famu po dedine !! som si povedala,ze ak tu osobu zistim,budem si jeho zuby vytahovat z mojej zovretej pästi a ratat ich :DDDDDD kedysi som tiez vedela vybuchnut do nepricetnosti,ale ked som zo seba dostala tu "zlu" energiu,bolo uz dobre :DDD odkedy mam male dieta,tak sa to uz nestava...