Napriklad kuracie, morcacie, atd :)
Co najzdravsi sposob samozrejme..
Kto sa podeli, ako ho pripravuje? :)
Ako pripravit maso ?
veronero
a za 1 minutu sa to stihne dostatocne tepelne upravit? ake hrube su? treba ich najskor aj nejak naklepat?
lebo teraz som to skusal, no mozno boli hrube, ale nechal som to tam radsej dlhsie, ale neviem, mal som malo kusov na to aby som skusal experimentovat :) ale nejak sa mi nezdalo ze by po minute boli hotove, no mozno hej, len asi nezvyk :) boli hrube tak ca 1,5cm asi (v strede)
JAJ ANO !!! ....ma napadlo ,ze som skusala odtial to madagaskarske hovedzie str. 39 a kura na ananase 35 ..... to si moc chvalili
treba odskusat
no pozera ze tam su nejake recepty ze nakrajat kuracie prsia na 1x3cm kvadre a potom to am hodit, zapnut a vybrat a jest? :D To znie "too good to be true" :) musim skusit raz.. to by bolo super ak by som nemusel hrnce vyberat, len tam hodit maso :) len ci sa kraje nespalia, ked tam je tak horuci vzduch...
fuuu ... ono to odoslalo ...... pisala som to 3x .... stale mi to zrusilo -neodoslalo .. vrrrr
inac, tie kuracie prsia nakrajat na drobne kocky ,pasiky
este som tie recepty neskusala .....( hlavne ,ze mam tu knizku) :-))
recepty si hladam na nete ... alebo "nacapem" co ma napadne
napr. vcera som si dala
kuracie prsia
sol
korenie
pap. štiplavu
pap. sladku
worcester omacku
horcicove semienka
šuchle - muchle premiesame a po 1hod šup ho do hrnca Tefal s 1 malou l. oli oleja
na varenie masa ci cohokolvek pouzivam www.mall.sk
no problem je ze najradsej by som spravil vsetky kombinacie v ronakom case, aby som mohol vyrobit nejake statistiky :D
ale na to by som potreboval 100 kuchyn :D
lebo je tam prilis vela premennych, ktore mozu ovplyvnit chut vysledneho produktu a napr prehliadnem 1 malickost a potom sa to pokazi a ja zavrhnem ten recept, pricom staci len malickost a bol by dobry.
cize bud 100 kuchyn, alebo 100x viac zivotov :D resp je to sranda, ze tam je nekonecno kombinacii :)
a to je na tom asi to najkrajsie :)
lost - hehe tak ty sa v experimentovani asi neprtrhnes, ze :))) vsak ked ti chutilo tak spravne, podla toho zistis :)
ja napr. koreniny milujem, ked robim stejky, alebo lososa to korenim veru nesetrim a miesam aj 5 kombinaciu urobim :) a vzdy su tak jedinecne
vyborne :) dik..
preferujem take "jednuduche" :D recepty..
resp, nezvyknem pridavat vela veci, ako korenie, omacky, alebo stavy.. (bud alergie, alebo mi to nechuti, i ked korenia su super, ale tak asi nie najzdravsie, ci su aj take? :) )
kludne hadzte lubovolny pocet receptov, pomozete nie len mne :)
ja som to doteraz robil takto:
maso na kocky, trochu oleja na dno hrnca, hodit tam maso, trochu ho oprazit (do biela, cize tak 20-40sekund), potom vriacou vodou zaliat, pridat sol a cervenu mletu papriku, cca za 30 minut varania na najmensom moznom plameni (najpomalsie vrenie vody) je hotove..
je to takto napriklad "spravne" ? :) alebo je to v podstate jedno ako to clovek robi, hlavne nech to maso nie je surove? :D zeby az TAK strasne volne pravidla by boli pri vareni? :)