Kryolipolýza

Príspevok v téme: Kryolipolýza
Alča

dievčatá máte niekto skúsenosti s kryolipolýzou,, dole je odkaz je to dovozca s čech a píše tam práve na čo si dávať pozor, keď to čítam tak sa celkom desím. Neviete ako to funguje u nás na slovenskom chcela by som to skúsiť,, bol už na tom niekto aké máte skúsenosti, vďaka za info,,, Alča-Žilina
inak ten odkaz je www.naturgreen.cz

weritak

Skúšala som a efekt tam nejaký bol, ale vačší efekt mal zábal body wraps, tam bol výsledok parádny, takže ja skor odporúčam toto

evcicka

ahojte, ja som absolvovala včera brucho, dnes ho mám bolestivé a veľmi tvrdé,a som akoby nafúknutá, tak uvidím, čo bude ďalej.....verím, že výsledok sa dostaví :)

bbb79

Lpa123 kolko prosim ta stala kryolipolyza stehien v yes visage?? Ak mozes tak napis sem ak nie dam ti mail. Dakujem :)

151228

Ahojte zienky...ja som absolvovala pred 5dnami kryo na stehna a bolesti mam furt....zapal,hrce ledva chodim,kedze su to vnutorne stehna....pani mi povedala,ze dva tyzdne hrcky ustupia,ale bolest stale poriadna,az mi to hori...nemam sa kde poradit,kedze ta pani je na dovolenke....mali ste toto niektora?

Lpa123

Ahojte, ja som dnes absolvovala tento zakrok tiez v bratislave ,,yes visage,, na michalskej. Zakrok nebol bolestivy. Teraz mam malicke bodky od prisatia, ale inak sa citim velmi dobre. Uvidim teda, ci to boli dobre investovane peniaze na moje stehna. Ja len dufam, ze sa vysledok dostavi. Chystam sa este na brucho, no neviem, ci mam ist hned, alebo pockat, ci sa vysledok prejavi ma nohach a az potom ist. Aby som nevyhodila peniaze.

nikol2493

Ahojte. Dneska som si kupila na dákom zľavomate 45minútovú kryo... Ale ako tak čítam nie každý s tým má dobré skúsenosti. V každom salone to robia inak. Ja som si kúpila do Nova Line vo Zvolene. Bol tam už niekto ? má s nimi niekto skúsenosti ?

ďakujem

Novaline

Dobrý deň, máme salón Novaline, ul. Kozáčeka 7 Zvolen, máme prístroj na kryolipolýzu, naše zákazníčky, ktoré u nás boli, boli veľmi spokojné, najlepší výsledok, je 6 cm na obvode pása po jednom ošetrení, efekt sa dostavuje do 6 týždňov, dôležitý je pitný režim, a následne na to začal prístrojovú lymfodrenáž.....v prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať na mail, alebo t.č.0907461563

Julie29

Ja sa chcem spýtať či niektorá pociťovala po zákroku bolesti v mieste nasatia. Lebo neviem či to tak má byť alebo sa mám obávať. V prvý deň po zákroku bolo všetko v poriadku ale ďalšie dni ma postupne začalo pobolievať brucho a teraz už cítim že koža je v danom mieste teplejšia ako inde a tak štípavo/pálivo to bolí.

Mafina

Ahojte, tak ja som absolvovala kryo pred vyše pol rokom. Najprv bolo všetko O.K. Síce ani po 3 mesiacoch som nevidela žiadny úbytok napriek tomu, že som sa stravovala zdravo, bez sladkostí a bielej múky (resp. žiadnej múky). Avšak do 6 mesiacov od kryo sa mi začali na miestach kde som si to dala robiť tukové hrče. Vyslovene nánosy tuku. Strašne mi to zdeformovalo postavu. Teraz to musím riešiť cez plastického chirurga, lebo naozaj takto "znetvorené" partie tela sa dajú ukryť iba pod tesné prádlo.
Neviem, či ja som výnimka, ale toto je moja skúsenosť.

lubaba

Ja som bola na kryolipolyze v Estheticu na Partizanskej a vyzera to tak, ze to naozaj funguje. Upravila som si stravu a dodrzujem pitny rezim snazim sa tomu pomoct aj takto :-) vobec necvicim a po 4 tyzdnoch mam mensie brucho o 5 cm. Po kryo som mala len cervene brucho, ale ziadne modriny, ako tu niekto pisal. Teraz tam uz nemam nic. Urcite si treba dat pozor na to, kde si dat tu kryo urobit.
Moja kamaratka si zaciatkom roka kupila cez zlavu dna 3 vstupy do nejakeho salonu niekde pri Poluse a tam jej spalili kozu (vyuzila len 1 kupon a na ostatne sa vykaslala). Doteraz ma na bruchu velky flak, vyzera to ako pigmentova skvrna v tvare zehlicky.