Hučanie v ušiach

Príspevok v téme: Hučanie v ušiach
Filipe

Ahojte. Posledné dva dni, keď si večer ľahnem do postele, tak mi strašne hučí v ušiach, teda viac v ľavom! Hučí, píska, už ani neviem. Hudbu som nepočúval vôbec, ani v hlučnom prostredí som nebol. Čo to môže byť? Je to nedajbože príznak nejakého zápalu stredného ucha, alebo podobne? (alebo ma napadá ešte jedno: posledné 2 dni som asi prechladol, soplím, smrkam a kýcham. Šiel som do mesta, keď zacalo teraz tak strašne snežiť a fúkať silny vietor. Oba dni som šiel po vonka v takom počasí. Nemohlo mi nafúkať, keďže čiapku nenosím a z toho mi teraz hučí v uchu? )

Magy

ty neries ci otravujes - lekari su tam na to, aby ti bud poriesili tvoj problem, alebo ti povedali, ze ziadne nemas. ale istotu dovtedy mat nebudes. len pekne chod, popis vsetko co mas, ak osa to prejavuje... nie som usiar, ale podla toho ako to popisujes, nieco ti tam lekar najde na 95%.

Filipe

Ani po 3 dňoch to neprechadza. Píska a hučí mi v uchu celý deň, teraz večer, keď je všade ticho, tak to vnímam ešte viac. Keď prehltnem sliny, v ľavom uchu mi zapraská. Keď ráno vstanem a s niekým sa rozprávam, tak po každom slove, teda vete mi v tom uchu riadne zahučí. Aj keď napr. zavriem dvere atď...Bol som dnes na hokeji a vkuse mi v nom praskalo. Asi by som mal ísť ku mojej ORL na kontrolu. Ale počkám ešte pár dni a uvidím. Nechcem tam stale chodiť, lebo v októbri som bol na septoplastike a chodil som ku nej na kontroly a teraz ju asi budem zase otravovať s týmto. Ach jaj.

Magy

moze to byt priznak zapalu, prechladnutia. rychly skok do ordinacie usneho moze len pomoct, neuskodi. ;) a je lepsie podchytit nejake patologicke zmeny v zaciatkoch, nez neskoro ;)