Ako získať prvé dievča ako na to?

Príspevok v téme: Ako získať prvé dievča ako na to?
soto

Zdravim potreboval by som poradit som zalubeny do svojej spoluziacky a neviem ako by som ju mal zbalit je to velmi pohladne dievca a bola by to ak by to vyslo moja prva laska no neviem ci nie som jediny kto bojuje o nu no potreboval by som ju zbalit lebo velmi som do nej zamilovani a nemozem ani o nicom rozmyslat len o nej prosim poradte ako na to vopred dakujem za odpovede

palonho@centrum.sk

Nina14

Bože to Vážne aj také sa tu rozoberá..
Keby ste vždy nesedeli na tom PC a trocha sa socializovali tak by ste vedeli ako na to.. -odkaz odstránený-
A nie tu prosiť o trápne rady..
Poviem ti jedno,.. Nikdy to nebude fungovať lebo ste SPOLUŽIACI..:D

Samozrejme to odo mňa neber za zlé.. TO JE PROSTE FAKT. :D

Laura Hornackova

Ahoj... poradím ti ako na to :)
Po 1.=Keď bude mať narodeniny alebo Meniny ,začni sa z ňou rozprávať a medzi tým jej dáš nejakú čokoládu alebo niečo čo ju oslní.
Po 2.=Snaž sa z ňou čo najviac komunikovať ale nie moc lebo si toho všimne a nebude mať záujem :)
Po 3.=Keď ste spolužiaci tak zisti čo najradšej robí a potom ju oslov, že chceš pomocť s tou činnosťou, akú má rada :)
Po 4.: keď ma Messenger alebo Facebook tak jej pošli žiadosť o Priateľstvo..Začni s ňou komunikovať najprv na FB a potom začni aj v Realite :)
Po 5(Posledné): Keď to budeš opakovať pomaly bude mať o teba záujem :)Ale nezabudni na čisté zuby,Aby si nesmrdel, normálne oblečenie a upravené vlasy :) občas na ňu nenápadne žmurkni ,ale aby si toho moc nevšimla ,lebo jej to príde divné... A dávaj si pozor aby ju nebalil ďalší chalan :D

Marox

Deti. To fakt tu pisete taketo prispevky a pritom mate ledva 12 rokov?? Tak ja vam poradim napiste tym dievcatam ze sa uz vies utret na zachode a vies si ostrihat nechty. A ze ste dobry v minecrafte a na to vam skocia.