Pilates

Príspevok v téme: Pilates
klifon

Mnohe sa trapime kvoli postave a radi by sme schudli rychlo a bez pohybu. Ja som tiez vyskusala mnoho diet, ale najprospesnejsia pre mna bola 5 -dnova ryzova kura na precistenie organizmu a teraz sa pravidelne stravujem 5xdenne.Zacala som aj cvicit - pilates cviky. Su sice narocne, ale stoja za to.Chcela by som sa opytat aj na vase skusenosti s tymto cvicenim.

Helus

baby neviete mi poradit nejaku stranku,na cvicenie na fit lopte?Mam ju doma a potrebovala by som nejake cviky,vopred dakujem.

zuzkas

ďakujem za rady a za ochotu,uvidím ako budem pokračovať,ale už teraz ma hreje pocit,že budem robiť niečo prospešné pre seba!

xy:)

daj si napr utorok pilates, stvrtok zumba a cez vikend cvic doma. ja osobne mam najradsej pilates s fit loptou, zamerane na rovnovahu, na to mam dvd. s tymi nariadiami, mam ten kruh, tie ostatne nie, zase nekupujem vsetko :) no a zumba je celkom taka sranda, len nie kazdy sa v tom najde no. vyskusaj a uvidis :)

zuzkas

presne aj ja som tak chcela,že v utorok a štvrtok,ale štvrtok je len zumba:-(tá sa mi moc nepozdáva,ale uvidím.máš pravdu,že sa dá pilates aj doma,pozerala som aj na nete nejaké videá a chcem si kúpiť nejaké dvd pilates-.cvičíš aj s tými kruhmi,alebo gumou?lebo aj také videá som videla.

xy:)

no tak potom je pre teba pilates dobra volba, tiez som zacala kvoli chrbtici, nic ucinnejsie na chrbat som totiz nenasla. 3 krat po sebe a potom nic veru nie je bohvie co, lenze pilates sa da praktizovat aj doma, taisto ako zumba, po uvodnych hodinach budes vediet co a ako mas cvicit, takze si stiahnut nieco z netu nebude problem, na pilates mam knihu podla ktorej cvicim doma napriklad. vyber si napr utorok a stvrtok a uvidis ako ti to bude vyhovovat, kludne v kombinacii so zumbou.

zuzkas

no,takže oplatí sa na pilates chodiť ako ťa čítam.ja som sa rozhodla že začnem tiež kvoli zdravotným problémom.strašne ma bolieva chrbát a tiež by som si chcela vyformovať postavu.som na MD mám 2 ročné dieťa,takže vidím na sebe,že som taká ochabnutá.nemám vyslovene že zlú postavu,nepotrebujem schudnúť,len by som chcela dobre vyzerať.chcela by som mať pevné brucho a stehná.u nás je v pilates v utorok a v stredu,štvrtok býva zumba.nemyslíš,že by to bolo moc nahusto keby som šla takto 3x po sebe a potom moc dní pauza?:-(že či nebudem mávať potom vždy svalovku ten ďalší utorok.lebo po včerajšku mám riadnu,som ako zbitá.

xy:)

cvicim cca 3-4 roky, ja uz ani neviem presne :D obcas s prestavkami, ked sa nakopia povinnosti a kombinujem co sa da, sezonne sporty a tak. kedysi som chodila do gymu, ale po pilatese som tam uz ani nepachla, neni treba. pilates mi pekne vyformoval telo, ake by som z posilky v zivote nemala. v podstate som zo zaciatku cvicievala 3 krat do tyzdna, vysledky bolo vidiet po mesiaci take decentne, po 3 mesiacoch sa da povedat, ze viditelne. kazdemu mozem iba odporucat, zbavil ma zdravotnych komplikacii, takze spokojnost obrovska.

zuzkas

ahoj xy. som zvedavá,že za ako dlho je vidieť nejaké výsledky,ako často je najlepšie chodiť.či to niekto kombinuje aj s iným cvičením a tak.ty ako dlho chodíš?