Odstránenie znamienka na tvári

Príspevok v téme: Odstránenie znamienka na tvári
suns

Ahojte :)
chcem sa spýtať, či máte s týmto skúsenosť.
Ja mám totiž šošovičku na koreni nosa, teda v oblasti pod obočím na tej 1 strane nosa blízko kútika oka.. od narodenia
a premýšľam, že by som si ho nechala odstrániť. Je našťastie telovej farby, ale je dosť vystúpené .. dnes už sa s tým dá všeličo spraviť :)
ako dlho sa to hojí? už som si dala odstraňovať na prsníku pri bradavke som mala také tkanivo malé, tam mi pichli mini injekciu a len vyrezali a dali 2 stehy.. nie je to risk? môže sa stať, že sa mi to nezahojí pekne?.. je to aj také blbé miesto.. a stačí mi týždeň na hojenie? v práci plánujeme týždennú dovolenku, tak snáď to stíham :)
diky za rady a skúsenosti :)

suns

super babule, dakujem za skusenosti :)
na tej klinike estetickej mediciny kde som bola ja, som sa klasicke vyrezanie aj zositie asi 4 malickych znamienok platila 60€ ..ale vsetko luxusne, takze sa tam pojdem urcite objednat :)
maju tam ze laser do 5 znamienok 75€ .. tak to sa este da :)
na akom principe vlastne ten laser funguje? lebo ja som dost citliva na bolest a vsetko s nou spojene :D a dlhsie sa asi nebudem moct licit..a davat si pozor pri cisteni tvare..uff, ale myslim ,ze to bude stat za to :)

sima888

ahoj...ja som si davala cca pred rokom odstranit dve znamienka na tvari laserom..a teraz mi tam nevidno uz vobec nic...najprv to vyzeralo fakt ako ranka od cigarety ale casom sa to zlepsovalo..spravila sa mi chrasticka ta odpadla..a potom to je cervene to uz zamaskujes aj make-upom pokial to nezosvetlie v pohode...aspon taka moja skusenost

araz

moj manzel si dal teraz odstranit taku velku sosovicku mal ju uprostred lica a na nose taku tukovu a ma to tak pefektne spravene ze mu tam nic nie je nic vidiet a bola som prekvapena,že sa mu to za par dni uplne krasne zahojilo,ale dal si vybrat aj na krku vzadu a tam tie jazvy su vidiet a ma ich aj stale take ružové

Magy

rôzne tukové alebo podobné nezhubné lézie sa odstraňujú aj laserom. je to rýchle, v podstate bezbolestné a neostávajú jazvy.

suns

jasne, len som chcela vediet dopredu nieco.. ale pozerala som si na tuto temu nejake prispevky a prisla som na moznost odstranenia laserom.. pouvazujem nad tym, aj ked ta klinika, kam chcem ist, je neskutocne draha.. ale pravdepodobne mi to stoji za to :)