Krvácanie z análu

Príspevok v téme: Krvácanie z análu
50cenT

Dobrý večer, volám sa Martin a mám 15 rokov, mám taký problém, o ktorom nechcem veľmi hovoriť s nikým z môjho okolia. Niekedy, hlavne pri stolici mi kvapká krv zo zadku. Najskôr som nevedel o čo ide, bol som zmätený a bál som sa. Na internete som sa dočítal, že je bežné, že v začiatkoch puberty sa to začína prejavovať a volali to menzes, takže sa asi nemám čoho báť, však?

steak

zlatu zilu urcite nemas to by si sa nemohol ani poriadne vikakat podla mna mas vredy a tie niesu as take nebespecne trpi tym vela ludi

malachitka

Skôr myslím,že pôjde iba o "natrhnutie" análu tvrdou stolicou, tiež prichádza do úvahy zlatá žila,no v tvojom veku je to ešte priskoro,avšak jeden nikdy nevie.

cicnator

Ak si fakt nerobíš srandu (ten menzes ma fakt dostal) a je to seriózne, tak čo najskôr utekaj k lekárovi. Keď ti to "kvapká" zrejme to bude zlatá žila, ak ide o krv v stolici (v červenej podobe) môže ísť až o vredy v hrubom čreve, čo je kurva vážne. Ale nenechaj sa vystrašiť a behaj za doktorom.

Magy

Martin - je sice smutne, ze nedokazes vo svojom veku a tak lahkej dostupnosti informacii vsetkeho druhu rozlisit, co je menzes a co zrejme zlata zila/hemeroid. Ale potesit ta moze aspon to, ze kopec ludi sa do zach. misy za sebou nediva (vraj je to odporne, chore atd.) a potom netusia, ze maju nejaky problem a k lekarovi alebo na operacny stol sa dostanu prilis neskoro. Takze jedina dobra rada v tvojom pripade znie - padaj k urologovi!!!

Milky

Martin, hanbil by som sa napisat, ze mas 15 a davas take hlupe otazky..
Slovo hemeroid si niekdy pocul? Trpi tym kazdy 3. clovek..