Frajer mi nadava...

Príspevok v téme: Frajer mi nadava...
Slnce

Dobry den, chcem sa poradit mam uz 2 roky frajera ktoreho milujem a on miluje mna. On ma 20 ja 22. Ale mam  s nim problem, posledny rok sa ku mne sprava inak nez ked bol zalubeny.. Nadava mi.. Ked sa napr pohadame kvoli malickosti hned z neho vybehne ze ty si sprosta alebo krava atd.. , ale aj napr ze som prije*ana, pi*a. Mam pocit ze on to nevnima ako nieco zle kedze doma bezne s rodicmi pouzivaju nadavky. Ale mne to strasne ublizuje a isto to nie je normalne aby mi frajer nadaval, nema na to pravo! 100x som sa mu to snazila vysvetlit ale vzdy ked sa pohadame je rozculeny to z neho vybehne.. Nechcem aby moj vlastny frajer ktory mi ma byt oporou hovoril ze som pi*a. Ked sa ho opytam preco to povedal povie ze, v tej chvili si to o mne myslel. Ako sa mam zachovat v takej situacii co mam robit? Len nepiste ze sa mam s nim rozist lebo vsetko funguje pohode len toto je problem..Dakujem

lillia

xy, j111, som sa ale nasmiala :-D
inac, jasne, ze sa s nim nerozides, ved ho milujes. ked ta prejde ta najvecsia zamilovanost, az potom zistis, ze to bola strata casu. este mnoho raz ti slubi, ze s tym prestane, ale pri najblizsej prilezitosti sa to zopakuje. som si tym ista. potom mozno budes riesit aj to, ze vsetky jeho sluby su len slova do vetra a postupne ani nebudes vediet, ci mu vobec mozes verit. prvu facku od takeho chmula tiez vidim len ako otazku casu.
inak, toto hovorim zo skusenosti kolegyne

Palia11

Bola by som zvedasva ktora z vas sa utekala hned rozchadzat ked ju priatel pri hadke nazval kravou ci inym slovom. Ani jedna. Kazda ste to chcela hned vyriesit aj inou cestou ako len rozchodom a co sa tyka nadavania v hadkach tak to je v dnesnej dobe samozrejmost, nikto nema servitku pred ustami dokonca ani vy slepice co tu vypisujete. Nezastavam sa jeho ani nikoho, pisem svoj nazor a hlavne to aby ste sa kazda zamyslela predtym nez jej tu zacnete vypisovat okamzity rozchod ci ine blbosti.

ashley858

nemôžem sa nevyjadriť k tejto téme..ja som zažívala presne to isté a vždy som mu odpustila a prosila som ho, nech sa to neopakuje.Nič sa samozrejme nezmenilo..po čase som dostala aj facku, pár krát ma chytil pod krk, mala som podliatiny na ramenách a ja hlúpa naivná aj toto som mu odpustila(samu seba nechápem). A to som trpela až kým ma tak nenasral, že som ho poslala do riti a nevieš si predstaviť ako sa mi teraz dobre žije. Nikto ma neuráža ani nič. Som šťastný, kľudný človek a myslím si, že raz ťa určite prestane baviť počúvať jeho urážky (lebo on neprestane a bude to iba horšie a horšie) a necháš ho tak či tak. Ušetri si nervy a sprav to už dnes ! :) nebudeš ľutovať ( ak áno, tak potom si nevážiš samu seba)

Valium

A ty si ešte s ním? Evidentne si ťa neváži keď ti nadáva, jasne môže mať aj nejakú blbú chvílku alebo sa mu v niečom nedarí ale zato ti ešte nemusí nadávať. Taký človek u mňa skončil. Je veľa chalanov ktorí by si ťa vážili tak sa na neho ***** a už s ním nebuď ani minútu.

regina92

Slnce, môj otec tiež dosť často nadáva. Ja však taká nie som, vôbec nepoužívam nadávky. Preto to, že oni bežne používajú doma nadávky nie je dôvod k tomu, aby si dovolil použiť niečo také oplzlé aj k tebe. Už v princípe by sa ľudia nemali vyjadrovať tak hanlivo a už vobec nie k tým, ktorých máme najradšej. A ak si sa mu to už snažila vysvetliť a nepomohlo to, myslím, že sama vieš čo bude najlepším riešením :(

lentilkaaa

podobna tema tu uz bola rozoberana...takze len v skratke...chod od neho rychlo prec lebo casom prides o akukolvek sebauctu a sebaistotu...nikdy sa nezmeni!!!! nikdy!!!
...vlastna skusenost...