Veľmi mi chýba vzťah

Príspevok v téme: Veľmi mi chýba vzťah
samaaa

mám 26 rokov, mala som dva dlhšie vzťahy, už rok som sama a veľmi mi chýba vzťah. Najhoršie je, že neviem kde a ako nájsť priateľa. Ja viem, hovorí sa, že to príde vtedy ked to človek nečaká ale už mi to fakt chýba, mať niekoho, na koho sa tešíš, s kým prežívaš pekné chvíle, na koho sa môžeš spoľahnúť. Chodíme s babami von, na koktejli, občas na disku, ale zaujímajú sa o mna takí, o ktorých ja nie.. Skúšala som aj zoznamku.... Nejde mi ani o výzor, prišla som na to, že by som vedela mať vzťah aj s človekom, ktorý sa mi na začiatku nepáči vôbec, hlavné je pre mna, aby sme si sadli, aby sme sa mali o čom porozprávať bol inteligentný, gentleman, mal podobné názory a jasné musí tam byť chémia. Vačšinou si rozumiem so staršími chlapmi cca o 5 rokov staršími. Ako nájsť toho pravého,?

lost

:)))

no nie, ale vazne, ak by sa vybila, musel by ju poziadat o ruku znovu? :)

inac velmi (velmi) kreativne.. 100bodov :)

Valium

Holky, ženy, dievčatá, čo by ste povedali keby vás niekto takto požiadal o ruku? -odkaz odstránený-
Akože wau, myslím, že žiadne očko by neostalo suché a odpoveď by bola viac než kladná :) Snáď ma tiež (ak na to niekedy vôbec príde) napadne niečo originálne.

Valium

Keď fórum premeníme na zoznamku tak nám to tu vymažú. Ale čo ide predsa o našu budúcnosť vo vzťahoch a keď sa tu nájde čo i len jedna dvojica ktorá sa aspom stretne tak to splnilo účel. :)

Valium

Keď fórum premeníme na zoznamku tak nám to tu vymažú. Ale čo ide predsa o našu budúcnosť vo vzťahoch a keď sa tu nájde čo i len jedna dvojica ktorá sa aspom stretne tak to splnilo účel. :)

Dawindres

kazdy clovek tuzi po niekom blizkom, kto by ho mal rad, bol mu v zivote oporou, dokazal sa s nim radovat ale aj smutit... kazdy clovek chce vecer zaspavat a rano sa prebudzat pri milovanej osobe... kazdy clovek tuzi po LASKE... ani ja nie som iny clovek... som obycajny muz, co si uz nechce vecer sam lihat a rano sa zas sam prebudzat... uz nechcem zit prazdny zivot bez cloveka, ktoremu chcem kazdy den davat svoju lasku, prezivat s nim kazdu chvilku radosti ale aj smutku... chcem mat vedla seba kamaratku, priatelku a milenku v jednej osobe a na cely zbytok svojho zivo

arnie11

poussine: Zatrpknuty nie voci pojmu empatickost. Ale vo vztahu k zenam. Akceptujem ze da prednost inemu, je to jej pravo. Ale ze nedokaze ani povedat preco sa na mna nahnevala. Jednoducho ma vymaze z kontaktov bez vysvetlenia. A nemozem sa poucit do buducna ked neviem co som urobil zle. Ale asi to nepatri do tejto temy. Ak chces mozem prezradit viaz emailom arnie11@centrum.sk