Sex, ovulacia a spermie :-)

Príspevok v téme: Sex, ovulacia a spermie :-)
eliska29

Ahojte, chcem sa vas spytat.
Je mozne, ze som otehotnela (moc rada by som), ked sme mali sex v stredu podvecer a vrchol ovulky (vytok ako bielok) som zaznamenala vo stvrtok neskoro vecer? Ak teda spermie vydrzia, tak je dost velka pravdepodobnost, vsak? :-)
A este dalsia vec, od ovulky ma strasne bolia prsia a aj sa mi troska zväcsili (inokedy sa mi zvacsili prsia a zacali boliet par dni pred ocakavanou menstruaciou), no a v podbrusku ma zacalo pobolievat asi 4-5 dni po ovulke.. Co si o tom myslite?
Robit si test je este skoro, kedze dnes je tyzden po ovulke.. A o tyzden v piatok/sobotu by som mala dostat ms...
Dakujem za nazory :)

mata92

ahoj, pokial si potrebujes zaznacit svoju menstruaciu a ziskat tak prehlad vo svojich menstruacnych alebo ovulacnych dnoch, tak mozes skusit napriklad www.mojkalendarik.sk.

anamarie

ninamina bohuzial, do bruska ti nikto nevidi a takto ti tehotenstvo nikto nediagnostikuje. Kadejake priznaky pred menzesom sa mozu pripisovat na vrub PMS. Tehotenske priznaky zacne mat zena az po vynechanej menzes. Zelam vela stastia.

ninamina

ahoj, tiez mam take divne bolesti v podbrusku, ako este nikdy..6.1. sme mali sex, a priblizne v tych dnoch som mala aj plodne dni..uz asi 3 dni ma stale boli v podbrusku,ako keby na ms,ale ta je este daleko..ked chodim, alebo nieco robim, tak nic necitim. akonahle si sadnem,alebo lezim, tak sa to zacne..priali by sme si uz dietatko, len neviem ci nevymyslam a nenamyslam...:S

VaMo

Teoreticky mozes byt tehotna, ale anamarie ti pise spravne - nie kazdy cyklus, kedy sa ti subjektivne zda, ze prebehla ovulacia, musi byt zakonite "uspesny".
Priznaky tehotenstva tak skoro je skor psychicka zalezitost - zelas si to a tak citis mozno aj to, co objektivne nemusi byt pravda. Ja som citila, ze som tehotna asi dva tyzdne po oplodneni /hlavne na prsiach/
Drzim prsty.

anamarie

slavina 4-5 dni po styku sa embryo este neuhniezdilo v maternici, tak neviem, co by sa na tom teste ukazalo. A este take tri dni po uhniezdeni trva, nez sa hormon preukaze v moci. Asi si myslela 4-5 dni pred menzes.
eliska29 ja mam plodny hlien tri dni pred ovulaciou, to nefunguje tak, ze raz si najdes plodny hlien a znamena to vrchol ovulacie. Pravdepodobnost je aj za najidealnejsich podmienok 20%. Pevne verim, ze sa vam to podarilo na prvy sup, ale ja mam perfektne ovulacie a styky boli perfeknte naplanovane uz pol roka a este stale som bohuzial neotehotnela. To pisem, len aby si nebola sklamana, keby to hned nevyslo.

slavina

no ja som vedela už na piaty deň po sexe,že som tehotná,boleli ma prsia,ale iným spôsobom ako pri menzese.A sú testy,ktoré dokážu ukázať tehotenstvo už 4-5 dní po styku.Tak skús..

blondula

je to strasne kratky cas na priznaky...u mna sa objavili tehotenske priznaky hned na dalsej menstruacii,ktoru som nedostala a cakala som,cakala a stale hovorila,ze zajtra uz pride :D ked som zacala vracat,to bolo uz divne a priatel uz ovela skor vravel,ze som tehotna,lebo som bola vo "vnutri" ina :DD ...

lianka111

eliska: cca 4 dni pred ovulaciou mozu byt plodne, kedze az tolko dokazu spermie prezit v idealnych podmienkach - ktore maju v tele zeny. Samozrejme, cim blizsie k ovulacii, tym je pravdepodobnost otehotnenia vyssia. No zase isto mnoho parov, ktore sa o to snazia dlhsie by ti vedelo opisat, ze otehotniet nie je najjednoduchsie, aj keby to bolo nacasovane na milisekundy :-). Na znacenie dni (kedy ti ukaze plodne dni) mozes skusit napr. menstruacny kalendar www.zienky.com :)