mala som sex so zadanym kamaratom

Príspevok v téme: mala som sex so zadanym kamaratom
simona54

ahojte mam 20 a predminulu noc som sa vyspala s kamaratom ktory je zadany asi 3 roky...chcela by som vas poprosit aby ste ma neodsudzovali, alebo resp. kludne to robte ale pisat to nemusite, hladam ine odpovede...moja iniciativa to nebola..v skratke, poznam ho uz tri roky ale tento skolsky rok sme sa nejak zblizili, sme spolu pomerne casto ale vacsinou vacsia partia a nejako sa mi zdalo ze sa na mna pozera akokeby inak, mne sa postupne zacal pacit cim dalej tym viac a po par tyzdnoch ked sme sa nejako ocitli sami tak to skoncilo objatiami a bozkami a stalo sa to parkrat, on chcel sex uz vtedy ale vtedy som to este z moralneho hladiska odmietla no vcera sme mali aj trocha vypite a neodolala som...medzi tymito prvymi incidentmi a vcerajsou nocou ale ubehli nejake tie 3 mesiace ja som sa medzitym az zalubila a dost som bola smutna z toho ze uz sa nase zalety nezopakovali...ide o to ze citim medzi nami nieco, neskutocne si rozumieme, citim ze sa na mna pozera inak ako ostatni kamarati, dokazeme sa bavit o hocicom a casto sa smiat, no neviem ci mu islo len dostat ma niekde a dokazat si nieco alebo naozaj citi nieco viac..citala som viacere diskusie na tuto temu a vo vacsine pripadov ten zadany chlap aj dvoril tej druhej zene,vyznal jej lasku a tak ale vacsina reagovala sposobom ze iba ju chce dostat do postele ale tento moj mi vlastne nikdy nic nepovedal, iba pri tom prvom incidente mi povedal ze ma ma rad....no vcera pri tom sexe nepadli ziadne nezne slova ani nic, no ja som takisto nepovedala nic a pritom citim nieco viac ale som ticho....na dalsi den sa mi ani neozval,nic, ja som uz bola sklamana, ale vecer ma jeho spolubyvajuci zavolal hrat karty, hral aj on samozrejme a bol uplne normalny, bavili sme sa ako zvycajne , bol rovnaky ku mne , znova kopec srandy a krasne pohlady takze som bola rada ze aspon takto....no aj tak neviem co si o tom mysliet a nemam sa o tom komu zdoverit tak pisem tuto ..boli ste niektora v podobnej situacii? co si o tom myslite? co mi poradite?

Majinkaaa

No čo na to povedať. Len mi je strašne ľúto toho úbohého dievčaťa čo s ním chodí. Byť ňou neviem čo by som urobila... tebe a vôbec neviem čo jemu.

Svedomie je krutá vec, čo? Možno to bude kruté ale porozmýšlaj nad tým sama. Ak oby si sa cítila na mieste toho dievčaťa? Ja neviem. Vieš, ja by som na to nebola hrdá, ale práve si niekomu veľmi ublížila - tomu dievčaťu. Myslela si naň? Vieš ako bolí zlomené srdce? Ja to ani nechcem vedieť.

Ale vezmi si to takto - ak by si sa aj stala dievčaťom toho... ehm... chalana... dokázala by si mu dôverovať? Kde máš istotu že to isté čo svojej terajšej priateľke neurobí aj tebe? Fakt nechceš vážnejší vzťah? Nechceš mať taký vzťah že stabilný? Ale ak taký vzťah chceš tak musíš nechať muža nech si ťa vydobije, byť neústupná ale milá. Naučíť ho nech si ťa váži.

Ja by som sa asi najprv porozprávala s tým chalanom a rozhodla sa podľa jeho reakcie. Ale musím ti povedať že sa mi zdá že to nieje vhodný chlapec na vzťah. Naozaj chceš takého chlapa? Podľa mňa je absolútne nezodpovedný a raz raz sa mu to všetko vráti. Ty sama musš vedieť ktorou cestou pôjdeš.

Inak spoznaj tú babu ktorej si tak ublížila a ktorej tak ublížil on. Ak to je dobré dievča zaslúži si vedieť s kým vlastne chodí.

Inak myslím že ani ako kamarát to nieje dobrý typ. Je to este dieťa. Hlúpy chalan ktorý si hrá zo ženským srdcom. Ale to nieje hračka...

simona54

winki tak logicky ked bola medzi nami nejaka pritazlivost tak o nej predomnou nehovoril a ja som sa nepytala, len to viem od inych...krasomil dakujem budem sa snazit byt silna a vykaslat sa na to dufam ze sa mi to podari, viem ze mate pravdu aj s nataliou len najhorsie je ze clovek casto tu pravdu akceptovat nechce ale asi budem musiet

natalia123

Simona, tak nadavat tu na teba nebudem, lebo hoci si sa ty zachovala sebecky, a nebrala si do uvahy jeho frajerku, on je hnusne hovado.. Pretoze ON svoju frajerku do uvahy vobec nebral, ved on s nou chodi...a proste kludne ta pretiahol bez stipky svedomia. V zivovte by som nechcela s takym chlapom nic viac mat...a este by som anomymne to napisala aj jeho frajerke, ze jej bol neverny. Nech vie s kym chodi... Takze to ber ako pekny ulet na jednu noc a radim ti na nho zabudnut, lebo je este mlady a hlupy a o nejaky cas by to spravil aj tebe a velmi by si sa trapila...ak ho mas fakt rada :) Takze na vztah by som ani nepomyslela, aj keby on mal zaujem. Mozno je to velmi tazke, ked si sa zalubila, ale skus sa na celu vec pozriet triezvo s otvorenymi ocami...A ver mi, velmi by si sa trapila kvoli nemu, aj keby ju opustil a bol by s tebou, hrozilo by ti to, ze to olutuje a zas sa k nej vrati...3 roky su 3 roky :)A podla mna je velka pravdepodobnost, zeby sa nieco take stalo.

winki

Je mi to trochu čudné, že píšeš ako si super rozumiete a ste kamaráti podľa tohto už dlhšie a ty ani nevieš odkiaľ má priateľku?

Krasomil

Pokud napíšeš slova "pokusím sa", "lenze kedze...", tak když bude chtít, tak mu znovu podlehneš a budeš se trápit. Aby jsi něco dokázala, tak nesmíš mít pochybnosti, musíš si být jistá, i kdyby trakaře padaly. On si toho akorát bude užívat, že ti pomotal hlavu, bude se cítit jak hrozný macho. I když se časem vdáš, tak budeš potkávat atraktivní chlapy a jestli jim nedokážeš odolat, tak se radši nevdávej. Nebuď slabá, těch je jako sr..ek, patři mezi osobnosti, mezi ty silné, držím ti palce. :-)

simona54

nevidela lebo ona nestuduje tam kde my ale asi je z toho mesta odkial on takze preto som ju este nevidela.....dakujem za nazory, pokusim sa na to vykaslat lenze kedze ho denne stretavam tak to bude tazke :/

Krasomil

Udělal by to určitě, ne možná. Není to lehké, ale kdyby ji zahodila ty růžové brýle a viděla jsi ho takového, jaký doopravdy je, tak by to tak těžké nebylo. Jestli chceš trpět, tak s tím nebojuj, jestli chceš být šťastná, tak od něj ruce pryč. Když je to takový kamarád, jaktože jsi ještě neviděla jeho partnerku? Možná bys zjistila, že je to fajn baba a něco takového si nazaslouží, tímě "něco" myslím i jeho.