zvacsenie pier- cena

Príspevok v téme: zvacsenie pier- cena
natalka890

Viem ze tato tema tu uz nespocetne vela krat bola no predsa... Velmi by som chcela ma vacsie pery, viem ze existuje niekolko metod, neviem ktora je najlepsia a najvhodnejsia prave pre mna ( to by som sa poradila s lekarom ) ale zaujima ma samozrejme aj cena za kazdu jednotlivu metodu. Viem, ze do toho treba investovat ved budem s mojimi perami zit cely zivot ale aj tak ma zaujima aj ta cena. Chcela by som vediet aspon orientacne kolko si mam zhruba prichystat.

Zuzu1231

U nás stojí hyalka okolo 300,00 ale lekárka povedala,že žiadne lacné náhražky pichať nikomu do ust nebude,tak možno preto,je v tomto dosť prísna.Radšej niečo,čo nie je trvalé,ak sa mi to potom nebude páčiť,tak sa to časom vstrebe,ak dám niečo trvalé tak to tam ostane a myslím,že potom by som bola s tým smiešna,neviem.

natalka890

nemylis to je kyselina hyaluronova, ja by som si skor dala nieco trvale. ta kyselina hyalurovona vyzera dobre a vraj je to jeden z matelialov s ktorymi sa dobre pracuje. stoji cca 250 zalezi kolko toho chcem. rozmyslam nad niecim trvalejsim nechcem si matmatelial ktory sa mi vstrebe to je na co potom dobre :)