vypadky

Príspevok v téme: vypadky
ado534

Ahoj. V poslednej dobe sa mi stavaju take veci, ze napriklad pisem heslo na mail co pisem kazdy den a pri nejakom pismenku sa zaseknem a musim rozmyslat nad tym co pisem (pritom to heslo mam uplne v ruke).
Alebo pred chvilou som sa hral hru kde sa skace tlacitkom X no a po asi 10 minutach hrania som normalne musel rozmyslat cim sa skace. Je to normalne? Deje sa mi to len obcas, ale zacinam ma to trapit.

Tina

Može mi niekto odborne poradiť?Stáva sa mi vec ako zabúdanie,je to v posledných mesiacoch veľmi časté,napr.neviem si spomenúť kde som nechala kluče ,peňaženku,kabelku,mobil a pred nedávnom som vypisovala v obchode objednávku a nedokázala som si spomenúť na PSČ.Možte mi poradiť prosím,čo v takomto prípade robiť?

Magy

nerobil by som si z toho tazku hlavu, toto ma obcas takmer kazdy, nieco robis, polozis si okuliare, mobil, kluce... otocis sa a takmer vzapeti nevies, kde si si to polozil, niekto ta vyrusi z nejakej cinnosti na maly moment a ked sa za par sekund chces vratit k danej veci, problemu, cinnosti, zrazu nevies co si chcel, co si robil... hovori sa tomu pretrhnuta nit. pokial sa ti to nestava nejak prilis casto (niekolkokrat denne), kym nestracas alebo nezabudas fakt dolezite veci (svoje meno, adresu a pod), nie je dovod sa znepokojovat.