laserová operácia očí

Príspevok v téme: laserová operácia očí
sanynkaa

chcem sa spýtať či s týmto máte niekto skúsenosti s operáciou keď sa chcete zbaviť dioptrií ... ako prebieha zákrok? je to bolestivé?a čo bolesti po zákroku?? a pomáha to?? naozaj potom vidíte super aj bez dioptrií? je to dlhodobé?...máte niekto skúsenosti?....viem že vela otázok, ale ďakujem za každú radu ;))

dafne

..ja som bola jul 2007....u mna to prebehlo tiež ok...bolesti samozrejme nejaké boli..ale dala som si každé 4 hodiny ibuprofen a dalo sa to vydržať...strasne som mala napuchnuté oči...slzili strašne...ale inač ok....bola som v piatok, cez víkend som pretrpela...v pondelok som bola na kontrolu a v utorok som šla do práce...nebolo to ešte ok,ale postupne sa dostávali oči do normálu...tak celkom ok to bolo asi po 3 mesiacoch,pretože zo začiatku som na blízko videla trošku zahmlene, vyplašila som sa,že sa to nepodarilo...ale nebolo to tak...je to silný zásah do oka,tak určite potrebuje čas na regeneráciu...aj ja som cítili spáleninu ked mi to robili...tiež obe oči naraz....zatiaľ je to ok aj po 4 rokoch...

Milky

Mne to roboli asi pred 10 rokmi.
Mal som 2 do dialky. Akurat mi to vadilo pri paraglidyngu, do prilby. Inak pohoda.
Dal som si to na obe oci naraz.
Boli ste niekedy u zubara? Vrtal vam a citili ste to spalene zo zuba? Ja som to citil z oka..
Bol som frajer, nachystal som si na kuchunsku linku na 4 dni potraviny. Mineralku, rozky, pasteka. Ze pohodaaa, to zvladnem. Radio ide, pohodaaaa..
Po 3 hodinach od navratu (to som tam siel ako 24rocny zdravy chalan v plnej sile) som sa zvijal od bolesti na kachlickach, triasol som sa v zimnici vo svojich zvratkoch. Bola to sila, take srandy nikomu neprajem (teda okrem jednej mojej kolegyni). Mal som prelepene oci, ale jednym som kmital 3x za sekundu, druhym raz za 3 sekundy. Dostal som normalne svalovicu na pol tvare. Nespal som 4 dni.. To ked rastie ta odpalena vrstva sosovky ako keby boli v ociach criepky skla.
Keby nebolo susedy..
No skratka sraaandy kopec.
Ale kamaratka bola a ked som jej to rozpraval, len si tukala na celo. Ze ona nic, pohoda..
Tak neviem, ale kludne chod. Vyskusaj.