Zmení sa?

Príspevok v téme: Zmení sa?
winki

Ahojte, mám takú otázku hlavne na chalanov.
Chlapec 23 ročný stále vo svojom živote uprednostňuje kamarátov a hlavne zábavky s nimi ako je marihuana a túlanie sa po nezmyselnych vyletoch.
Dá sa to nejako zmenit? alebo len cakat, že raz sa uvedomí? Alebo prečo to je vlastne tak? Že sú pre Vás prvoradejší kamaráti ako vlastná partnerka alebo rodina?

[zruseny20]

Obdobie travy podla mna prejde vekom..

ale to, ze uprednostnuje kamaratov a zabavu pred tebou, to vekom nie je.. podla mna mu jednoducho ako priorita za to nestojis.. tento aspekt zmeni vtedy, ked najde slecnu, ktoru bude povazovat za hodnu uprednostnenia pred kamaratmi.. tym nemyslim v zlom nieco na teba, len ta podla mna nema dostatocne rad

arnie11

Chlap sa moze zmenit, ale to musi chciet on sam. Niekto z toho vyrastie, ale poznam aj takych co maju cez 30 a prioritou je partia. A podla mna je velke riziko ze ten co pravidelne s partiou niekolkokrat do tyzdna popija a nemusi ani do nemoty skonci ako alkoholik. Dlhodobe uzivanie marihuany tiez nemusi byt bez nasledkov.

smutna vila

a tiez ma na nom trapila trava, kamosi a chlast...vkuse to bolo o tom istom + moje pocity, ze tamto ma radsej ako mna. A tak to asi aj bolo, ked sa toho nedokazal kvoli mne vzdat.

smutna vila

wiky: bola som na to rovnako. Boli sme spolu takmer 2 roky. On bude mat 28 tento rok a nie nezmenil sa. Uz som to nedokazala akceptovat a dufaat ze sa nieco zmeni. Bola som najivna a myslela som, e laska ho zmeni, nuz nic take sa nedialo. Stale ho milujem, ale uz s nim niesom.

soffa

boze winki mas rozum?o takeho chalana by som ani bicykel neoprela!!!on ma radsej travu a kamosov,tak maj hrdost a posli ho do kelu.ludia sa jednoducho nemenia,niektori sa ani nechcu menit.mas na lepsieho a nie fetaka!!!!

xdanielax

winki - ty mas kolko rokov?
a este by ma zaujimalo, ako by si si ty predstavovala, ze by on mal (alebo vy spolocne) travit cas? Mal by byt viac s tebou, alebo co ti vadi? Vravela si mu o tom? viem vela otazok, ale celkom ma zaujima aky mas k tomu vlastne pristup, ked sa pytas.

doubledog

inak, v 23 rokoch mi pride jeho travenie casu vcelku normalne, ludia si v mladosti casto uzivaju roznym sposobom

na zodpovednost bude mat dost casu potom
a to co ty povazujes za nezmyselny vylet on asi vnima ako zaujimavu akciu

invisible

Vekom sa menia akurát tak priority. Vlastnosti tiež, vieš, napríklad niekto má sklony k tomu, že je ufrfľaný a časom to môže byť horšie, keď na neho príde kríza stredného veku :) Ale to je iba na ňom, ako sa k svojmu životu a vášmu vzťahu postaví. Možno dá prednosť o takých päť rokov rodine, práci a zábavu posunie na vedľajšiu koľaj alebo to zostane tak ako to je, a zatiaľ čo ty budeš kočíkovať, on bude ešte šúľať jointy :) Nedá sa to povedať s určitosťou, u každého to môže byť inak. Ale je lepšie nič nečakať. Ak s ním chceš byť, tak to radšej nerieš a ako som povedala, buď ti to za to stojí, aby si s ním zostávala alebo to ukonči a nájdi si niekoho, kto bude tvojím predstavám o partnerovi vyhovovať viac.

winki

invisible...chápem o čom hovoríš...ja ho aj celkom chápem aj viem akceptovať nejaké veci čo robí, len som chcela vedieť, či vekom to bude o niečom inom.

winki

A niekde som napisala, že ho nemám rada? keby som nemala tak to neriesim nemyslis? A keby jemu na mne nezalezalo tak so mnou asi neni 2 roky.