muzi alebo zeny...

certica

jaja, tak ty ho más 2 - 4 krát a partner len raz, ale je to podla teba 50 na 50 - ak je to takto u vas tak si zopakuj matiku alebo si myslela 50 na 50 na celom svete a ty si sa zaratala aj za tie čo nemajú vobec?

jaja

Ahojky všetci, ja osobne si myslím, že je to 50 na 50. Osobne mávam orgazmus 2 až 4 krát, počas milovania, a partner len raz. A to, babenky, že chalan ejakuluje, to ešte nemusí byť orgazmus. A v podstate si myslím ,že všetko závisí od komunikácií. Ak máte stáleho partnera, ktorý vie čo Vás urobí ,,happy,, tak ste spokojný obaja.

pusinka

všeobecne muži majú orgazmus častejšie, ale je to individuálne. Sú aj také ženy ktoré dosiahnu orgazmus takmer hneď a dokonca niekoľko za sebou /tak takým ja len tíško závidím xixi/.. Keď však žena orgazmus dosiahne, býva to vačšinou ešte pred chlapom, t.j. spraví sa ona prvá a potom on /ako je známe po ich ejakulácii už fešák zmakne/.. čiže z toho vyplýva že muži to majú jednoduhšie a majú ho zakaždým kdežto ženy ho majú skor ale nie je to u nich pravidlo.