PORADTE KTO MOZE

Príspevok v téme: PORADTE KTO MOZE
eleonora25

Ahoj.Prosim poradte mi.Milovala som sa s priatelom.U mna to bolo po prvykrat.Orgazmus som samozrejme nedosiahla.Pouzili sme prezervativ ale ten sa zosmykol a ostal vo mne.Bolo to este pred ejakulaciou takze prezervativ bol prazdny.Vybrali sme ho.Bojim sa ale ze som tehotna lebo menstruaciu som mala dostat 20 a uz je 26 a stale nic...je mozne ze som tehotna?Nemeskaju mi len preto ze som to robila po prvykrat a ze stresujem z toho ze som tehotna?Dakujem ze odpovede.

Rubi

Patika 16 ja som pocula ze niektore zeny maju slabu menstraciu prve tri mesiace tehotenstva takze nie je pravda ze by nemohla byt tehotna.

danca713

Dobry den.Mam taky problem,milovala som sa s partnerom,a on sa do mna,no viete co,vystriekal.bolo to 31.3.a teraz neviem,lebo mala by som navstivit na buduci tyzden gynekologicku a mala by mi robit kultivaciu.moze??

Rubi

Help me! ja sice s tym prakticke skusenosti nemam ale pocula som ze strata panenstva moze vyvolat meskanie mestruacie tak zbytocne nestresuj.A mala si nechraneny styk ze sa teraz bojis?

slavina

Ešte test nekupuj,počkaj kým Ti menštruácia neskončí,uvidíš ako dlho ju budeš mať a akú bude mať intenzitu.Ak budeš mať počas celej menštruácie krvácanie veľmi slabé,tak si ten test kúp.