trema pred oralnym stykom

Príspevok v téme: trema pred oralnym stykom
mončiči

Caute.Tiez sa môj priatel stale zrobi prvykrat skoro a potom pri druhom kole je velmi vytrvaly.Najlepsie by sa hodilo, keby prvykrat vydrzal dlho.Vraj pomaha,ked ho predtym uspokojim ručne, alebo oralne.Ručne som to skusala,ale to dost velka makačka.A chcela by som skusit aj oral,ale mam tremu.uz aj ked ho postupne bozkavam smerom dole, hanbim sa to spravit.ako mam premôct tu tremu. pomôzte prosim.

loly

jaa som mala to iste,ale naopak..pusou to islo,lenn jaksi som sa baala,zee rukou nebudem vediet co robit :D..alee ked som to skusila prvykrat islo to..aa bolo to podla seckeho uspokojujuce :))..aa myslim,ze mi velmi pomohlo,ze bola v izbe tma..tak som sa nebala,ze bude vidiet,ako to robim atd..takze toto mi dost pomohlo,aj dodalo odvahu :)

markone

Ty si tuším stratený prípad. Aká hanba? Chalanisko bude rád ako blcha. Určite to chudáčisko chce a ty mu nedopraješ. Tak šup a nech je dnes v pusinke.

mončiči

Hmmm.... tak prešiel víkend a zase nič. Asi nemám dosť odvahy... :-( To preeečoo??? asi na to nemam. neviem ako zacat....

evitta

yes - v ústach máš len žaluď a to potom ide. Bolo to v Eve v zakázaných stranách - vyskúšaj fakt dobré.

evitta

baby a skúšali ste motýlika? To ho máte v ústach a jazykom rýchlo pohybujete zo strany na stranu. Je to zaručený úspech...

mončiči

ou, aha. zaujimave. no, tak my sme spolu pol roka. s tou sprchou to je dobry napad. a dik za typ postupu.az na ten koniec ,to sa mi nepaci, ze sa na teba spravi alebo do ust,to sa mi hnusi.to by som nechcela.