Kryolipolyza - skusenosti

Príspevok v téme: Kryolipolyza - skusenosti
Kryobaba

Ahojte. Dnes som navstivila jeden nemenovany salon, kde mi robili kryolipo na oboch vnutornych stehnach. Rozhodla som sa ze Vas budem informovat ake zmeny pocitujem, ci su pozitivne alebo negativne. Ocenila by som ak by kocky, ktore boli na tejto procedure kdekolvek vlozili komenty, nech mozeme mat objektivny obraz ako to jednotlive znasame :)))

Z dnesneho sedenia mam mimochodom velmi dobry pocit. Nic ma pocas samotneho "aktu" nebolelo, velmi prijemny pristup bol ku mne a mozem vrelo odporucat. Vraj prve vysledky by sa mali ukazat o tydzen, tak som zvedava. Modriny ako vacsina bab zatial nemam tiez.

Pekny den vsetkym zatial :):):)

bbb78

Dobrý deň, neviete mi povedať koľko stojí kryolipolýza v YES Visage? Neviem to nikde nájsť, bola by som vďačná. Ďakujem

Nikynka 5

Ahojte,

pred dvoma mesiacmi som bola na kryolipolýze v Yes Visage.

Dávala som si nasať obe vnútorné stehná a bruško. Pri ošetrení mi povedali že mám piť veľa vody a do 5 týždňov sa dostaví efekt.

A NAOZAJ SA DOSTAVIL, z nasatých miest mi naozaj veľa ubudlo!! Som šťastná a spokojná, sestričky boli veľmi milé a stačilo mi iba jedno ošetrenie.

Krásne prostredie, úžasný ľudia, naozaj ďakujem!

labda

tak vidis, nemozem to tu davat odkazy...ked si kliknes na zlavomat, a das 45-minútová kryolipolýza, mas tam adresu aj cislo...

labda

sususu ja som sle cez toto, zavolala som tam rovno a objednala sa...len neviem ci to tu mozem davat, aby to nebolo, ze robim reklamu :-) risknem to... -odkaz odstránený-

labda

ahoj sususu, bola som na Werferovej v salone Bellante. Teraz som po mesiaci a brucho je uplne super. som zvedava, ako bude vyzerat po dvoch mesiacoch, kedy hovoria, ze sa najviac prejavi ubytok kryo :-)

sususu

ja som na to tiez bola v KE, v jednom salone na vonkajsie stehna a VOBEC ZIADNA ZMENA!!! Bolo to drahe, mala som modriny a fakt nic, len vyhodene peniaze. Ale vraj zavisi aj od toho pristroja ktory pouzivaju lebo nie vsetky vraj maju ucinky, tak predtym ako za to vyhodite peniaze zistite si akym pristrojom to robia a google it... skoda tych prasul za nic :-(

Labda

Pred dvomi tyzdnami som bola na krylolypo v kozmetickom salone v KE. Uz dnes krasne vidim vysledky, z brucha mam dole asi 4 cm... Je to uzasne. Velmi som sa bala, ze budem mat omrzliny, citala som na forach ze mozu byt, dokonca aj modriny a pod. Po kryo som mala peknu pokozku, trosku natiahnutu od podtlaku, ale bola pekna, bez modrin a omrzlin. Nelutujem tuto volbu, je to super. uvazujem, ze pojdem znova. Ozajm proceduru som kupila cez zlavu 2 prisatia za 3O aur. Oplatilo sa.