Zápal zubu

Príspevok v téme: Zápal zubu
hannah515

Mám silný zápal zubu na lavej strane hore sedmicka a sice ma to dako vobec neboli iba obcas to zaboli,myslela som si najprv ze tam je len kaz ale vraj zápal. Beriem teraz antibiotika ,sedem dni ich mam brat a v pondelok idem na trhanie . Lenze strasne sa bojim ze ma to bude boliet za to ze tam mam ten zapal. Na nic ine nemyslim len na to ze sa mi pondelok smrti rovna. Sice mi urcite da injekciu ale bojim sa aj tak riadne, ze mi nezabere alebo co.Mali Ste niekto podobný problem ? bolelo Vás trhanie aj po uživani antibiotík ???

kilimandzaro

Pred nedavnom mi trhali osmicku a znamy mi odporucili, aby som si pred tym aj potom daval wobenzym a musim uznat, ze som im bol vdacny. Pri trhani zubov je super.

Adden

Tweety11, zub mozno nebol vyplneny spravne. Zubar by mal pri vyplnovani korenov pouzivat mikroskop a rontgen, aby mu ziadny koren neunikol a vypln urobil poriadne, kazdy kanalik musi byt precisteny a vyplneny. Pokial vypln bola urobena dobre a zub boli, mozes mat zapal pri koreni. Obidva problemy odhali rontgen u zubara. Tak sup sup k zubarovi na rontgen, on uz zisti, kde je problem.

Tweety11

Rozbolel ma zub.. Zubar mi ho vyvrtal na dva mesiace dal docasnu vypln vsetko bolo v pohode.. O dva mesiace precistil rozvrtal a dal trvalu vypln lenze presiel mesiac a zub zase boli.. Preco?

Russian_Doll

Oh, nezávidím... Každopádne zápal a bolesti treba riešiť hneď, lebo inak nastávajú poriadne problémy... Rozhodujúce su aj dni...

kabel

asi ta to neboli dost silno, pretoze ked nieco velmi boli, podstupis cokolvek, aby sa to zmiernilo, vratane operacie

načo meno

No bolel ma zub, myslela som si že to je len kaz ale zubar mi povedal že mám zápal tak mi 5 krát bral ten nerv do rana som opuchla a strašne ma to bolí a neviem čo mám robiť. chcela by som vedieť čo je na to dobré kupila som si tabletky ale ani tie nepomahaju a kloktam aj nejake bilinky a stale nič. Chcela by som vedieť či to je až také vážne že by mi ten nerv dali preč. Ževraj je na to operácia. Ale s tým ja už nesuhlasim.

Magy

hannah - strach je sice normalny, udrzuje ludi nazive, ale musis sa trochu vzchopit a uvedomit si, ze prehnany strach viac skodi, ako prospieva. ak mas hlboky zapal, extrakcia je nevyhnutna. je to lepsie, ako riskovat zapal okostice - este len vtedy by si zazila, co je to bolest s velkym B!!