trapenie srdca

Krasomil

ooo 1: Možná je to proto, protože po tom až tak moc toužíš. Nechej tomu volný průběh, on se určitě někdo najde. A neskač hned po prvním, který se ozve, pečlivě vybírej. Hlavně tomu nepodléhej a snaž si hledat radost jinde, věnuj se zálibám a tak. :-)

Olinka11: Dítě samotné ho nezmění, ale může to být důvod, proč by se mohl chtít změnit. Člověka nemůžeš změnit, změnit se může jenom on sám a to jen pokud opravdu chce. Ne slibovat a říkat, ale dělat. Když se nezmění, tak od něj odejdi, nemá cenu být nešťastná kvůli dítěti, protože jemu by stejně takový vztah jeho rodičů neprospěl, právě naopak. Hodně pevné vůle přeji.

Annika1987

Olinka, to dietatko ti ho zmeni k lepsiemu, to zistis, a nemusis s tym svojim zostavat kvoli dietatu, ak mas trebars rodicov, u ktorych by si mohla zit
ja dieta este nemam, ale poznam to od kamosiek

Olinka11

Moja bud rada ze si este sama, uzivaj si zivota aj sama aj to sa da bud s kamaratkami, kamaratmi. Ver mi, mozno sa ti to zda velmi lakave okusit Lasku ale ja sa v nej trapim uz pomaly dva roky so ziarlivcom s ktorym este aj dieta cakam co som skoro skolabovala ked som to zistila. Bohuzial no zivot mi nepraje takze to vidim tak ze ho mam posrany. Fakt bud rada.

arnie11

Mozno si prilis pekna a muzi maju z Teba komplexy :-). Zvykne sa to hovorit, ze prilis atraktivne zeny maju problem si najst partnera. Aj ked ja tomu neverim, vzdy ked stretnem nejaku peknu zenu uz niekoho ma, alebo si ho v kratkej dobe najde.