z daleka...

Príspevok v téme: z daleka...
Brenda

cawte mam jeden taky drobny problem. mam jedneho kamosa ktory byva v Cechach a ja zase na Slovensku.vsetko by bolo ok pozname sa uz dlhu dobu a vzdy ked pridem do Ciech tak ideme von pokecat a tak. lenze problem je v tom ze tento raz ako som dosla do Ciech a boli sme spolu vonku tak sa to troska zvrtlo a neostalo to len pri rozpravani.cize sme sa bozkavali a tak. pytal sa ma ci sa nechcem odstahovat do ciech a tak.a problem je v tom ze ja ho mam rada a velmi po nom tuzim a zrejme aj on po mne.lenze sme od seba strasne daleko a to by asi neslo a teraz som uplne mimo z toho a neviem co mam robit.

Sorryyyy

Bože,tie vzťahy na dialuki.

Tento poznáš?

Letia 2 meteority.

Čao,ako sa máš? Dobre! A čo baby? Mám vzťah na dialku! A čo ako sa volá a ako vyzerá?

Vieš čo,ešte som ju nevidel,viem len že je modra,príjemná....ale stretneme sa teraz 21.decembra..už sa teším!!!Potom Ti poviem!!!

Brenda

no to si dobre napisal ale troska komplikovane..:D tak ja neviem ale dnes dojde moja sestra sem do ciech a ona sa snim tiez kamarati,on ju kedysi chcel a neviem ci aj ona jeho ale asi ano.a pojdeme vseci von.vcera mi povedal ze aj ked dojde moja sestra ze sa bude zaujmat o mna.ale neverim tomu. neviem proste skusim sledovat situaciu aka bude ze ci to naozaj tak dodrzi ako povedal alebo nie.a podla toho uvidim ci sa tym teda nim mam vobec zaoberat alebo nie.ale nedavam tomu velku nadej...:/

lost

no pisat mozes kludne, preco nie :)

cim viac to rozoberas (s cim viac ludmi, ale pridu az rano :D) tym viac nazorov a uhlov pohladu :)

i ked da sa niekedy argumentovat ze " neries, zvol si.. cim viac riesis, tym viac pokazis" napr.. ja som opravil na pisomke dobre na zle !! :D:D:D

napr, tento moj prispevok nema ziadnu hodnotu :D lebo najskor pisem na stranu 1 a potom na stranu 2, cize sa sto zneguje :D a vysledok nulovy :))

ale neviem, tazko povedat ako sa rozhodnut, ani ja neviem ako by som sa rozhodol, ono to ma tolko faktorov na com to stoji a pada :) a nakoniec.. nech robi clovek COKOLVEK.. nikdy nevie co je a co nie je spravne..

dokonca si myslim, ze neexistuje spravna - nespravna odpoved/rozhodnutie.. proste zalezi na serii rozhodnuti.. ono su to divne myslienky, ale napr : ked mam na vyber, ci mam zatocit dolava alebo dorpava, nez ohladu na to, co je blizsie, obe rozhodnutia mi nieco dau a nieco vezmu.. napr ak zvolim spravne, pridem tam skor. ak zvolim nie ze nesrpavne, ale dhlsiu trasu, mozno uvidim nieco, co by som neuvidel, ak by som isiel kratsou (spravnou) cestou.

ako clovek, co 9 z 10 moznosti vyberiem nespravne, tj. dlhsiu cestu viem o tom svoje :D tj. "vsetko zle je na niec dobre" niekedy aj plati (pokial to neboli prilis..)

normalne sa sam seba pytam, ze ci ma zmysel sa rozhodovat :) :D

no bud existuje pevny osud, alebo existuje osud na zaklade nasho rozhodnutia...

netusim :)

Brenda

lost
no vsak toto mas pravdu ze by ma mohol chcet len zneuzit.ja viem ze to je uplna traposina ze to tu vobec pisem ale pocitom sa neubranis.:/

lost

heh no :)

ked ho milujes, tak nie je co riesit :D

ja by som asi isiel, ak by som tu nemal pracu a zavazky a povinnosti atd..

ak by to nebola nejaka pasca, ze ta chce len zneuzit a zahodit..