,,neuzitocny zivot..."

luciano

Ja som bol v práci užitočný až dosť. Až som skonočil na psychiatri. Dnes som na invalidnom dôchodku, ale neužitočný sa necítim. Mám skvelú rodinu, pre ktorú som užitočný už len tým, že existujem.

wowo1

neuzitocny zivot pre koho ?pre mna je uzitocne ze som doma a nepracujem a varim a robim poriadok. pre mna som si uzitocna sama sebe. ked nic nerobim a premyslam o zmysle zivota.
kto chce byt uzitocny zamestnavatelovy alebo inemu panovy, nech s paci,,a kto umeniu,,,tak nech ma dobre konexie.kto ludstvu ,,nech zije obeta, ktoru si aj tak ludstvo nevazi...

Deria

vgrsa, presne o tom som pisala, ze kto sa neciti byt uzitocny, nie je stastny. ved ty nemusis byt uzitocna iba pre svojich blizkych, mozes byt uzitocna aj pre cudzich, pre svet, prirodu, zvierata a ak ta to uspokojuje a nieco ti to dava, je to v konecnom dosledku dobre pre tvoje ego a psychiku. myslim, ze cloveku neprospieva, ak sa prilis zaobera sam sebou. prinasa to so sebou casto nespokojnost, pripadne namyslenost a nie zriedka aj depresie.

jajka001_

tak ja som uzitocna pre vela ludi....a v podstate ten citat je absolutne pravdivy, na druhej strane, je to tvoj zivot, tak staci ak si uzitocny sam pre seba. najhorsie je premrhat zivot zbytocnym hyrenim

lost

Deria pekne napisane...

Napr smetiar - taky maly nenapadni cloviecik, co konci svoju pracu, ked sa vacsina z nas prebudza, aby sme rano mohli vyniest svoje odpadky..

Uzitocny? :)

hehe ;)

posudte sami :D

hasic
lekar/sanitar
banik
drevorubec
rybar

www.youtube.com

a je toho omnoho viac, co je znacne uzitocne.. ale malokto to vidi..

Lumik

"pre niekoho" no dufajme, "pre nieco" to by sa aj naslo nejake bakterie si tu na mne pochrumkavaju a hadam sa aj tesia. Je to asi dost o tom uhle pohladu.

Deria

no ved to, uzitocnost musi clovek citit, lebo ak nie, neverim, ze je taky clovek stastny. sme predurceni na to, aby sme boli uzitocni. mozno sa na vec pozeras z nespravneho uhla. urcite si pre niekoho uzitocny, iba si to neuvedomujes.