Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý

Príspevok v téme: Diagnóza: Príliš dobrý a citlivý
Fero M.

Ahojte všetci, ani neviem sám prečo tu píšem. Možno ma niekto pochopí, niekto povzbudí, neviem..

Pred paru mesiacmi sa mi skončil dlhoročný vzťah, všetko bolo pekné, milé zlaté. Nastali však časom problémy z jej strany a všetko sa začalo rúcať. Prečo? Neviem. Nevyrovnanosť, nervozita, zmeny nálad a ja som nevedel ako jej pomôcť. Nájdi si inu, si priliš dobrý je veta ktorú nechce počuť nikto.
Voláme si píšeme doteraz, rozišli sme sa v dobrom, ale neviem sa stým zmieriť, lebo neviem kde som spravil chybu a čo mam na sebe napraviť..
Stále sa snažím, volám, píšem, túlim sa, milujem, neflirtujem, pijem raz za 3 mesiace, nefajčím, mám dobru prácu, som zdravý, vysoký, tmavý, vraj sympatický, cvičím a robim všetko čo len môžem pre milovanu osobu.
Našiel som si teraz novu známosť, od začiatku počuvam, že takého vždy chcela, že aký som, že to asi ani pravda nie je ale čo mám z toho? Zase sa opakuje to že 4 dni je dobre a potom 2 dni má zmeny nálad, nevie či začať vzťah či nie atd..
Nechápem to už.. Neviem či su ludia takí, alebo ja mam smolu alebo neviem...

Chcem milovať, dať všetko tej druhej a len mám stále viac pocit, že ak budem odmeraný s chybami, tak to je práve to čo ženy paradoxne hľadajú...

Fero M

ved tak sa snažím, nezačíname skôr ako o 9tej a max. do 3,4 poobede, akurat ked ludia idu z práce. LEn u suseda je vnučka na návšteve tak ....

Pritom len dneska sme rezali prvý krat jednu priečku aj to už mohli mať pokoj, keby nas neprerušili. + dorezať zvyšky okolo zárubní, takže pondelok sa na tom dopracuje, len musím dávať pozor na ten panel, lebo ked mi to ... na zem, tak omg :DD

Maoam

cool :D

Fero, u nas na prvom sa preraba byt uz 4 mesiace (suseda), nema to konca, uf, no poviem ti ze mam uz nervy, ale tak to je komplet prerabany byt, od zakladov, podlahy, kupelna, WC, kuchyna, nova linka, okna, uplne vsetko, natery.
Co sa casov tyka, davaj si pozor na casy 13-15 a po 19. Rano mozes zacat tusim od 7-8, radsej od 8 :D.

Fero M

ďakujem, už len nech mám po prerábke, lebo dosť ma znechutilo to, že som sa snžail susedom niečo v dobrom a láskavo vysvetliť a....

Potom pošlem foto :)

Fero M

áNO, Už je kupeny :)

Dnes už aj prve sťažnosti susedov na kotúčovú pílu :D Trošku ma to rozladilo, lebo som sa snažil časovo vyhovieť každemu, lebo jeden by bol rád aby sa prerábalo až od 9 ráno, druhý od 13 - 15 aby sa neprerábalo, tretí aby sa nerobilo po 19.00 a teraz si vyber.... škoda reči ako..

No ja sám sebe neverím :D ale nie, tak hádam to je lepšie :)

Maoam

Fero, uz ste kupili byt? Nakoniec ten na prizemi, ci nejaky iny? Opisuj, prehanaj :D.
Co sa toho druheho tyka, no ja tomu moc neverim, ze si over, ale ak robis pokroky, tak to je super. :D

Fero M

Takze take male zhodnotenie :-)

Bytik sa robi a preraba a dufame ze do vianoc sa nastahujeme. Ziadne hadky ani skriepky a ziadne ziarlenie :-):-) Maoam asi som nad sebou vyhral :-)

Fero M

Sedim na skuske akurat a trapim sa hovadinami :-)
Potom si uvedomim ze riesim somariny :-)
Prajem vsetkym pekny den.

Asi sa fakt vo mne nieco meni. Maoam drz palce :-)

Fero M

No nieco sa vo mne zlomilo ohladom ziarlenia, tak mi drzte palce nech mi to vydrzi. Neriesim uz nejake blbosti lebo sme si nejake veci vykecali a zistil som ze len sebe a jej rusim nervy tak to nema zmysel ziarlit na kazdy telefonat raz za x dobu a na kazdeho na nete. Aj ked si z casu na cas poviem svoje aby to zas nebo ze serem na to alebo ze som benevolentny..