kúpa bytu v pôvodnom stave

Príspevok v téme: kúpa bytu v pôvodnom stave
danka6666

Rozmyslame o kúpe 4izb. bytu v pôvodnom stave...čo myslite, opatí sa to vôbec?

V tom byte bude treba komplet všetko prerobit ( bytove jadro, vymenit okná, radiatory, podlahy, urobit novu omietku, vymenit dvere....)

Rekonštruovali ste niekto takýto byt??? Aspon priblizne kolko vas to vyšlo?
Nemám ani najmenšie tušenie kolko by nas to mohlo všetko výjsť..nechcela by som na tom prerobit..
Dakujeem..:)

Minnie Mouse

Chcela som ist napisat Fraxis a teraz pozeram, ze uz tu na nich odporucenie bolo. Tak su ozaj dobri a nebola to u mna iba nahoda:-)

Anettka

Sofi6 Jasné, len neviem, či sa to môže, či to nieje reklama. Ale robila nám to spoločnosť Fraxis, majú pobočku vo Zvolene a v Trenčíne, ak to nemáš priveľmi z ruky, vrelo odporúčam:-).

Nelenelen

Rekonštrukcía nikty viacej, teraz som kúpila byt v Zlatom krídle a som spokojna, že môžem iba vybalit věci a nič neriešiť. A to som pred pár rokmi rekonštruovala iba dvojizbový byt, doteraz je to však moja nočná mora.

Sofi6

Ahoj Anettka, mozem sa ťa opýtať, kto Vám kuchyňu robil? Riešime to teraz tiež a sme vo fázi výberu, tak sbieram informacie. Ďakujem:-)

Anettka

Rekonstrukcia bola masaker, takmer vsetci robotnici mali nieco zle urobeno, iba kuchynu sme mali na prvykrat a perfektnu:-).

lenotazka21

ludia prosim ake mate platy ze si mozete dovolit byt v zlatom kridle v Raci? popripade ked to mate kupovane na hypo kolko mate mesacnu splatku?

Menini

Aj ja mozem iba pozitivne o spolocnosti Doas., Vedia co robia a vsetka ich praca tomu odpoveda. Jak kvalitne stavane bytty, tak komunikacia i servis a sprava ostatních veci.

jolka959

S doas.sk máme skúsenost aj my. Kladnú :) Kúpili sme s nimi byt na kadnarovej ulici a v septembri sa stahujeme. Pomohli nám s vyriešením financovania aj vsetkými vecami okolo. Za nás spokojnosť. Komunikoval s nami veľmi príjemný, ochotný a vzdelaný pán

menerta

Kompletnú rekonštrukciu bytu už som sama absolvovala a už nikdy viac. Určite by som radšej investovala do novostavby