Diétka

Príspevok v téme: Diétka
nikki_1023

Mohla by som schudnut rýchlo pribraté kila (prezierala som sa lebo bola v depkach, za tyžden? t.j. 4kg takymto jedalnickom?
R: kava s mliekom
o: mrkva alebo jablko alebo nizkotucny jogurt
V: zeleninovy vyvar (lepšie povedane len uvarena kocka bujonu vo vode)
viem že je to max nezdrave atd, len chcem vedieť ci je to možne??? a vydrzať vydrzim

nikki_1023

hovorí, ale nemožem za to, že som takáto. Mne a páčia také tie chudé,modelkovské postavy... a takú musím čo skoro opäť mať. Takže v nedeľu vám tu dám vedieť či som to dokázala a aké som mala pocity dobre?:)

watermelon

Tebe zdravie nič nehovorí čo? Daj tam viac ovocia a zeleniny a schudnes určite. Len prosím nepi kávu na lacno preboha!

nikki_1023

v podstate, ale teraz je to kaloricky nizsie lebo ten vyvar ma tak 30kcal, kava s mliekom ma asi tak 10kcal aj to len to mlieko a jogurt ma 90kcal nikotucny alebo ci dam mrkvu ta ma menej.
a bežny den ma na ranajky 130kcal na obed asi 170 a na večeru tak 60kcal takže teraz kusok menej viem že to je malilililililnko... ale musim o zhodit...

huhu

ked normalne takmer nic nejes, tak teraz vlastne ten tvoj pripravovany jedalnicek vyzera ako tvoj bezny jedalnicek. To nepocitis ziadnu zmenu. Co tak zacat normalne papat? A furt? Nielen ked chces chudnut?

nikki_1023

lenže ja normalne nejem nikdy:) pribrala som preto rchlo, lebo "normalne" ked jem tak asi takto:
ranajky: nizkotucny jogurt
obed: nizkotucny tvaroh alebo ked som doma sojove kocky len vo vode alebo daka mrazena zelenina
vecera: zelenina
a teraz som jedla pizzu a kraviny ale nie koli tomu že by mi to chybalo rozhodne nie ja sa dddlho stravujem takto len nizkotucne, neviem co to bolo teraz somnou, bola som chora takže som len doma bola mala depky a jedla.. och teraz sa hanbim ist aj vonka preto to chcem datco najskor dole..

zuzinka 20

pridaj si jeden jogurt s lyzicou ovsen.vlociek.ten vyvar na obed,masko plus zelenina,alebo cottage a zelenina a vecera salat,al.kapusta,al.vyvar ,al. 1cele a pol Jablka a pojde to dolu

huhu

Mozne to je, ale po tyzdni, ked zacnes normalne jest, priberies este viac. Zmen zivotny styl a udrzis si primeranu hmotnost. Tyzdenna hladovka nic nevyriesi.