neprestavajuca hnacka

Jefitto

Živočíšne uhlie a odmeraj si horučku. Potom hylak na polnenie flory... alebo aj cesnak môže pomôcť... ak aj grcaš, tak vtedy cesnak nie. Jesť možeš ešte aj sucháre a zapíjať šalviovým čajom. Aj repíkovým, ten dobre prospieva pečeni. K tej uvarenej ryži môžeš skúsiť aj mrkvu, má vitamín A a betakarotén a iné veci. Každopadne pri takychto masochizmoch mi pomohlo uhlie vždy... ak maš horučku nad 38, tak môže isť o ochorenie ako napriklad salmonelozu... keby si mala len črevnu chripku, tak jeden dva dni serieš tak, že nevieš ako sa volaš a potom koniec... takže tak... ak neprejde, choď do doktora, lebo sa môžeš dehydrovať

llek

NO mas dve moznosti- skusit to este doma alebo ist k lekarovi. Doma mozes vyskusat proti hnacke Smectu, Reasec alebo Imodium (bud jeden liek alebo druhy, nie oba sucasne), v lekarni si tiez kup rehydratacny roztok, co sa dava aj detickam pri hnackach, obsahuje v spravmom zastupeni mineraly, co sa pri hnackach stracaju. Co sa tyka jedla - tak banany + uvarena ryza, nic ine, to by mohlo pomoct.

meloon89

cawky,ja mam to iste,a prave odpisujem z nemocnice.ale ne boj prejde to:-) ak chcees napis email nozme o tom pochattovat.