chlapec

Berrynka9

Som na tom podobne...s tym rozdielom, ze ja som sa s nim pred odchodom velmi pohadala a teraz to neskutocne, neskutocne lutujem... velmi mi chyba, neviem, ako mam dalej takto bez neho fungovat...

Fero M.

noo treba sa sem tam opýtať na rozum,, daj si troška času a potom sa spýtaj, čo a ako, či chce niečo viac časom a tak, inač môžeš len hádať

Brenda

tak to ja praveze neviem proste sa ma to len tak opytal ci si tam nechcem najst daku robotu a tak a teraz sme si tiez pisali a ze by chcel somnou byvat a tak..a ja neviem ci to mysli uprimne ale ze by si tak dlho robil haluze to asi nie si myslim.ci?

Fero M.

Hlavne s ním komunikuj. Ak ste robili kadečo a myslel to uprimne, tak niečo k tebe citi. Píšte si , volajte a uvidiš čo pride za paru dni, týždnov. Ak ťa tam volal, tak asi nie len tak či?

Brenda

hej viem.aj sa ma pytal ci sa tam nechcem prestahovat.a ked ti mam pravdu povedat tak aj by som tam sla.ale to neviem kedy bude este.a najhorsie je ze sa "trapim" koli tomu a viem ze to takto nema vazne zmysel lebo on si moze najst babu a mam nahrane.a budem uplne smutna s toho.tak ako mam prestat na neho myslet alebo mu to mam rovno napisat ze ho mam rada a tak?

Fero M.

Pozri, musiš si rozmyslieť čo chceš vlastne. teda myslené v dobrom.

Reálne zhodnoťi či stojí za to, či by si tam šla ty, alebo či on príde na slovensko. Ak ten vzťah budete rozvíjať, tak časom budeš musieť spraviť to rozhodnutie či tam ist alebo nie.
Ak sa necítiš na to ist tam a on tu. tak vieš ako...

Soii

Tento poznáš?

Letia 2 meteority. Čao,ako sa máš, Celkom ujde! Čo baby? Vieš čo Meteo,mám vzťah na dialku! Nehovor, a aká je? Je pekná,modrá,guľatá...tak sa teším! Stretneme sa 21.decembra,potom Ti poviem ako to dopadlo! Čao!

Brenda

tak on byva v cechach a ja na slovensku a v cechach mam znamych a tam som sa snim zoznamila asi zhruba pred 2 rokmi ale ja tam do ciech nechodim moc casto a teraz ako som tam bola sme boli vonku a tak sa to zvrtlo a tak. teraz som dosla spet na slovensko a stale na neho myslim a tak..