Pohlavna choroba alebo ?! ....

Príspevok v téme: Pohlavna choroba alebo ?! ....
Tiesto

Neviem ale mám pocit že asi budem mať pohlavnu chorobu ... naposledy som mal pohl.styk v nedelu s partnerkou s ktorou sexualne žijem asi 3 mesiace ... s nikym iným som sex nemal(pocas tej doby) predtym som mal sex s byvalou pratelkou ale to bolo asi pred 9 mesiacmi ... no prejdem k mojmu problemu... dnes ked som isiel do sprchy som isiel na wc-ko penis som stlačil pod žaludom a z penisu vyslo pár kvapiek neznamej žltej tekutiny ... no mam pocit že možem byť aj prechladeny ... kedže som cez vikend dost vystrajal a valal sa v snehu a domov som dosiel cely premrznuty a premočeny ... pohl,styk ktory som mal v nedelu som mal najprv s prezervativom no 2 kolo sme mali bez prezervativu ... niekde som cital že žlty výtok je špecificky pre "kvapavku" neviem co mam robiť nemyslim si žeby moja priatelka mala kvapavku takže neviem ako by som sa mohol nakazit .. prosím o rady

mate59

príznak pre kvapavku je i to, že cítiš v moč. rúre, ako sa tá tekutina posúva až odkvapne.Je to citeľné a moč. rúra páli.
Ak si prechladnutý,buď v teple, pi urologický čaj a ak to do týždňa neprejde,bude to kvapavka.Partnerka ju može mať chronickú .