terapia farbami

brunuska

nejde o material ale o farbu-mozte pouzit hocico-hlavne aby bola farba jednotna-bez pismenok,bodiek atd. vyskusajte to-fakt to na hemeroidy pomaha-nehovorila by som keby som to nevedela!!! no na Mastu bacha- zvykne sa to chytit taka alergia-svrbenie na posvu.

jaeny

istí čas som používala čajovníkový olej na vatičku-TEA TREE OIL od Dr.Mullera,tiež to pomáhalo,môžeš aj to skúsiť

aljoška

Jaeny,v tomto ti neviem poradit.To by skor vedela brunuška,ale kto vie kde sa dievča túla.Treba ju hladat,Bruni,kde si?

aljoška

Sú dost drahé,teda ako pre koho.Faktu stojí tak do 100 Sk,ale sú ozaj dobré,rýchlo zaberajú.A Mastu tiež stojí tak nejak.Ja mám doma vždy jednu v zálohe,keby niečo.A mastím sa aj domácou nechtíkovou,ale ty ked máš bolesti tak lepšie sú tieto.Ja nechtíkovú používam len ako prevenciu.Ved na to je toto forum,aby sme si pomáhali,nie?

jaeny

ahoj aljoska,masť FAKTU som skúšala ale chcem skúsiť aj terapiu farbami akurát tú zelenú handričku nemám,môže byť aj papier?

d.malíkova

nevieš, koľko to približne stojí?
inak som ti vdačná, že sa tu somnou zapodievaš, písala som sem asi pred mesiacom, tému mi zrušili, nikto sa ku nej nevyjadril. viem, že to nie je nikoho povinnosť, ale už je to tu len o sexuálnych témach (česť výminkám :))

aljoška

Tie masti sú volnopredajne a ak ti predpíše lekár aj tak ich platíš celé,tak to máš jedno.Vyskúšaj,uvidíš.

aljoška

Okrem toho,že vyskusas terapiu farbami kúpila si si aspon nejakú mast alebo čipky?Dobrá mast je FAKTU alebo MASTU S,ku tomu nejaké čipky a sedacie kúpele v dubovej kore.