partnerova chata s kamosmi

Príspevok v téme: partnerova chata s kamosmi
micaella

Priatel lyzuje a chalani z prace ho volali na vikend na hory, jedna alebo dve noci, lenze mne su taketo akcie vyslovene proti srsti, s mojim ex partnerom sme mali svoju partiu a chodili sme spolu, nikdy sme nespali od seba a to sme boli spolu roky.Terajsi to pochopil, ale vidim, ze sa mu to nepaci.Dokonca sme mali aj mensiu hadku a povedal, ze on to chape, vraj tam ist nemusi, zalyzuje si tu doma, alebo pojde na jeden cely den niekam ako predtym, ale odteraz ma bude vidiet ako nechapavu zenu.Cely tyzden sa vidime len vecer, aj to mi unaveny zaspi o 9 a vikend to su len dva dni, ktore nie su len o zabave, ale casto treba aj doma nieco pomoct, proste sme sa nezhodli a teraz aj ked sa nehnevame, nieco medzi nami je, neviem ako to vyriesit, nechcem ustupit, lebo ja tiez nemam potrebu chodit po chatach a spavat bez neho inde a hlavne na vikend, ako to riesite vy?

marakuja

na chate sa dajú vyvádzať horšie veci? Ktoré sú to? Na disku sa myslím že nechodí len piť pivo, sú tam aj ženy, zábava, alkohol... Na chatu idú samy chlapi, lyžovať a aj keď tam bude alkohol, sú tam len samy chlapi... Ja tiež nie som nadšená, nebola som, nebudem, keď šiel na tu chatu... Ale čo robiť? Aj ja sa bojím, či náhodou niečo nevyvedie, ale keď už to nie je každý týždeň, tak čo... Ty tiež budeš raz niekde veľmi chcieť ísť a keď ti to zakáže, čo budeš potom robiť? Alebo povedz, že nech ide, ale aj ty pôjdeš niekde s kamoškami...

slnečnicaa

Tvojmu vzťahu chýba základná vec-dôvera. Ty sa veľmi bojíš, že tam nejakú pretiahne, ale to môže spraviť aj v práci na kancelárskom stole.
Ja som s priateľom len cez víkend, aj to nie každý, pretože máme aj svoje záujmy. Nieje to o tom, že by sme spolu nechceli byť alebo si nechýbali. Jasne, že mi chýba a veľmi. Keby som mala rozmýšlať nad tým že ktovie čo robí a s kým tam je, či mi neklame, že je tam s partiou chalanov, tak skončím na práškoch. Sme dvaja dospelý ľudia, ktorí vedia čo robia a vedia čo chcú.
A aj môj chlap je atraktívny:-) Keď sme spolu vonku, vidím, že baby po ňom idú. On si z nich robí srandu:-) Naposledy taká micka násťročná, že či nejdu k baru na drink a on jej nato: počkaj, spýtam sa manželky:-)
Jednoducho to takto u nás funguje, bez dôvery by sme nikam nedostali, takže skús prehodnotiť svoj postoj k vášmu vzťahu, k nemu. Aby si sa naozaj nepremenila na stíhačku, ako tu mnohí o tebe píšu. Veď ide na obyčajnú ožieračku s partiou, kde budú preberať ,,chlapské,, veci:-) a občas si zalyžujú:-)

villaamalka

necitala som vsetko ale vidim ze ste sa tu riadne do micaely pustili, bola by som zvedava ci ozaj ste tu vsetky take ako pisete a robite sa, na takej chate sa daju vyvadzat horsie veci ako hodku dve na diske kde si niekto sa pivo a ide domov spat k svojej drahej hmmm???

villaamalka

a v com su ti chlapi otvorenejsi? ze hovoria ktoru by ako dali dolu a podobne? lebo to som zazila na chatach ja.a chciet byt bez partnerky uz takto na zaciatku mi prijde divne..

marakuja

hmm....ja ťa akosi nechápem. Píšeš, že na diskotéku, chodiť na pivo atď ho pustíš, ale na chatu nie. Písala si, že priateľ je atraktívny, lepia sa naňho ženské a tak v tom duchu. ale na chatu ide len s mužmi nie? A na diskotéke sa toho nedá náhodou stihnúť viac, ako na tej chate? Pritom keď na chatu ide raz za rok /oproti diskotékam a tak/... Môj priateľ nechodí na diskotéky, ani tak sadnúť si niekde, nemá veľmi kedy /čo som aj rada:D, aj keď zas ak by to bolo len s chlapmi, asi by som to zniesla:D/ no keď zahlásil, že sa idú na chatu. Tak som len tak pozrela, bola ticho jak voš pod chrastou:D...lebo veď raz za rok...A to šlo s nimi aj do 5 dievčat. Keby tam boli len chlapi, ale takto... Myslela som si kadečo, aj ma to vtedy sralo, ale snažila som sa to nejak prekusnúť, veriť, neriešiť a zabudnúť /aj keď to tak nevyzerá, keďže o tom píšem:D/...takže keď je to len s chlapmi, nevidím problém a rozdiel oproti diskotékam a tak..?

milada1111

vies o co tu cele ide?ze chalani chcu byt dakedy sami.myslim tym,ze radi chcu byt len s chlapmi bez ziadnej zenskej,lebo ked je tam ta zenska tak to je proste ine,to akoby keby si si vyrazila na babsku jazdu a tvoj tam bude chciet ist,len ty jednoducho ho tam nechces lebo nie ze by to bolo len trapne ze by tam bol,ale aj to,ze ste neni take otvorene ako keby tam nebol chapes?

micaella

btw rada by som vedela, ci ste vsetky take liberalne, ze vam nikdy nic nevadilo na tom vasom, ked tu svato svate obhajujete svoju pravdu?niekto nabali chlapa na tyzden k moru s chalanmi a niekto ho nepusti ani na pivo.proti gustu...

micaella

ano, chudak:) prave preto mu davam moznost vyberu, nemusi so mnou byt, ja ho predsa nenutim... ale to ty danielka asi nechapes, vsak?:) nuz... aj o tom je zivot:)