Zosvetlenie tmavohnedej aspon o 1-2 stupne

Príspevok v téme: Zosvetlenie tmavohnedej aspon o 1-2 stupne
L888

Ahojky,mam taky problem s tmavohnedymi vlasmi, na ktore som si dlhsi cas davala sampon cokoladovy, lenze ono je to uz na moj vkus pritmave ( povodne mam strednehnede vlasy) a tuzim prave po klasickej hnedej, lenze ono to nie a nie zmyt.....:( zosvetlovat nechcem, hrozne to vraj nici, neviete poradit nejaku farbu napriklad od Loreal, ktora mi to zafarbi aspon o 1-2 odtiene svetlejsie?? dakujeem

maruska1111

ja mám vlasy po pás, celkom kvalitné ani kaderničky mi ich nechcu zosvetlovať ale kým odrastu to bude trvať niekolko rokov. a ten syoss vlasy nezničí velmi? ktory odtien si konkretne skusala ty??

bonaD

Ja keď som chcela mať zase pôvodnú farbu vlasov, tak som si farbila určitý čas vlasy zmyvateľným šampónom, ktorý vydrží 5 až 6 umytí a tak vlasy odrástli. Chce to len nejaký ten čas vydržať.

jankaaaaaaaaa

je to lepsie, lebo dofarbenie bude rovnomernejsie ako samotny prasok a peroxid. ale musis kupit dostatocne silny. ten garnier je skor na svetlejsie vlasy ako na tmavo hnede, preto nechytil

maruska1111

takže syos zosvetli aspon trošku moje vlasy, kedze garnier zosvetlovač moju farbu ani trošku nezosvetlil? je lepšie kupit takyto zosvetlovač ako pouzit peroxid plus prašok?

jankaaaaaaaaa

ak nanesies spravnu farbu, tak by vlasy do medena nemali byt. kup si radsej silny zosvetlovac od syoss napr

maruska1111

ahojte! Poradte prosim aj mne. mám tmavo hnedé vlasy ale chcela by som ich mať o par odtienov svetlejšie, nehodia sa mi pretože som bledá a už sú príliš tmavé. skúšala som zosvetlujúcu farbu od garnier ale ani náznak zosvetlenia. včera som vyskúšala na vzorke vlasu peroxid, asi po hodine som mala medené vlasy..myslíte ak si odfarbím celé vlasy peroxidom a nato nanesiem svetlo hnedú farbu nebudú moje vlasy do medena?

L888

dakujem skusim :) len ked si dam tu blond na tmavohnede, nebude to take kuriatkovske zlte? toho sa obavam.. zltej sa chcem zdaleka vyhnut..

kavenka114

hocijaká blond farba ti stiahne o tie dva odtiene, bolo by zbytočné zostvetľovať peroxidom, keď na to chceš dať hnedú... ja som tiež z hnedej (ktorá vznihla vymytím čiernej a na tom nanášaním hnedej) chcela vytvoriť ryšavú a kúpila som si blond farbu (myslím, že od wellatonu) a stiahla to, samozrejme výsledok bol taký, že som mala iné vlasy tam kde boli farbené a iné kde boli odrastené, ale aj tak som ich chcela prefarbiť, takže ;) smelo do toho