Biela blod

elleys

danielaaa: Ja mám rovnakú skúsenosť ako ty, tiež som tento Loreal Casting 1021 vyskúšala, trošku mi zosvetlil už predtým zosvetlené vlasy ale korienky vôbec, takže nič moc. K tomu sa mi to všetko vymylo za týždeň. Takže ja už len trvácne farby preferujem :) Takto mi stačí dofarbiť len odrastené vlasy a je to

elleys

Ešte som zabudla napísať, že tú Garnierku Color Naturals 111 hodne chvália blondýnky, snáď ani o žiadnej nespokojnosti som nepočula :)

elley

Ahoj BuuuuBuuuu, ten Garnier Nutrisse 100 Harmanček je skôr taká teplejšia farba ako môžeš vidieť aj zboku tej krabičky na vzorkovníku, 111 Sahara je studená, myslím, že tá by bola asi vhodnejšia ak chceš studenú. Ja používam Harmanček a na odrastené vlasy chytá do trošku zlatista a na už predtým farbené do biela, ale ja som s tým spokojná. Možno by si mohla skúsiť aj Garnier Color Naturals 111, tá chytá trochu do šeda (ale zas nemusí, to závisí od toho, na aký podklad ju dávaš), ale tá šeď sa vymyje tak po 2-3 umytiach. Skús vyškúšať, čo bude vyhovovať tebe :)

www.garnier.pl

www.garnier.pl

BuuuuBuuuu

tiež mám pôvodné špinavý blond,dala som si takú medovú blond...ale premýšlam nad svetlejším odtieňom...tak hvooríte,že tá garnierka?

danielaaa

ja som skusala loreal 1021 a spokojnost teda iadna, vlasy mam svoje asi take akoty, potrebovala som korienky dofarbit

elleys

Ahoj, akú máš prírodnú farbu? Mne chytá do biela Garnier Nutrisse odtieň 100 harmanček (svoju mám tmavú blond). Nechávam aj 50 minút namiesto 30 min a výsledok je super. Skúsiť možeš aj odtieň 111 - Sahara, ten je trochu do šeda, ale tá šeď sa vymyje po dvoch umytiach :)

giga24

vraj garnier sú dobré, platinové, ale zatial som ju neskúšala. používam palette ale prejdem na garnier lebo neškodí tak na vlasy a vraj ozaj nemá ten žltý nádych.