EX faktor

Príspevok v téme: EX faktor
amy55

Ahojte. Aky vztah je podla vas medzi byvalymi partnermi normalny? Moj priatel ma s byvalou nadstandardny, kamaratsky vztah, pisu si, chodia na kavy..Viem ze su kamarati a viem ze ma partner lubi, planujeme spolocnu buducnost..len ma znepokuje,ze mi casto ani nepovie,ze spolu idu von,dozviem sa to az neskor nahodne(kedze nie sme z jedneho mesta,tak si nevravime kto co kedy presne robi)..asi ma nechce zbytocne trapit alebo co..jedna polovica znamych hovori, ze to je normalne,ze aj oni ostali s byvalymi dobri kamarati, druha polovica ze to normalne nie je..a priznam sa, ze aj ked som tolerantna, ziarlim na to..

J111

Normálne to je, ale z iného uhla pohľadu. Všetko sa môže javiť ako normálne, ak sa na to tak pozrieš:D
Chce sa s ňou vydrichmať, tak je s ňou, je to normálne? Je:D

Kvety zla

ja si na rozdiel od vsetkych ostatnych myslim, ze to v poriadku moze byt. ak boli nielen partneri, ale zaroven aj najlepsi priatelia (co by vo vztahu malo byt ale nie je to vzdy tak), tak sa po rozchode mohli stat "iba" tymi priatelmi. ide aj o to pred akym casom spolu chodili. ty musis vediet ci sa ti ten ich vztah nepozdava, alebo svojmu priatelovi veris. skus sa s nim porozpravat, pokojne a kludne, bez scen. rozhodne mu nic nezakazuj lebo ked mu nieco zakazes budes posobit iba ako ziarliva blazniva dora, a on si aj tak urobi po svojom.

BuRo20

Normalne to určite NIEJE! Ved ked mam niekoho koho lubim, nepotrebujem sa vracat do minulosti... Pre mna by to bol jasný signál...

J111

Ak si ty este normalna a pri vsetkych svojich zmysloch, tak mu to jednoducho zakaz. Potom uvidis tu reakciu a z toho si kadeco aj sama domyslis.

J111

Ale ba, ist na kavu to je len zamienka, horsie pre teba je to, co sa deje po tej kave:D Je to blbost, ze by mali mat az take vztahy, hlupost na n-tu. Nema sa s nou co stykat, ak to ma v hlave v poriadku, tam dole to asi v poriadku nema.
A co s nou na tych kavach podla teba take zavazne riesi? Ci su az z tak maleho mestecka, ze su vlastne susedia, potom by to pochopitelne bolo:D

Leela333

Mám bývalého, s ktorým som sa dlho nemohla len kamarátiť, lebo tie city tam stále boli - dokonca aj potom, keď som si našla iného. Až po dvoch rokoch sa to dostalo do takej fázy, že občas skočíme von, napíšeme si... No keď sme boli vonku, uvedomila som si, že tam stále niečo je. Nebudem to riešiť, som šťastná tam, kde teraz som a ani ho nechcem späť, lebo sme na rozchod mali svoje dôvody, ale zmierila som sa s tým, že nejaké city tam proste vždy budú.

Utvor si z toho názor sama. Ja ale osobne neverím, že tí dvaja už medzi sebou nič necítia. A ísť von párkrát - dobre. Ale že spolu chodia von tak často nie je celkom v poriadku.

giga24

podla mna to nieje v poriadku... ten cas co travi s nou by mal travit s tebou!!! ona je minulost (pokial to nieje medzi nimi iné), ty si jeho buducnost!